Almassora: Vens dAlmassora denuncien la retallada assistencial del consultori de la platja


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2019/8/187846_114640/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2019/8/187846_114640/2_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2019/8/187846_114640/3_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2019/8/187846_114640/4_M1.jpg
La Plana al Dia | Almassora | General | 16-08-2019
Vens dAlmassora denuncien la retallada assistencial del consultori de la platja

Silvana Rovira, edil del PP, recorda que van presentar una moci el 15 de juliol per a ampliar-ho que va ser aprovada. Anem a preguntar qu han fet per a millorar-ho

Vens de la platja d'Almassora han traslladat al Partit Popular queixes per la retallada assistencial del servei que es presta en Pla de la Torre. La decisi del PSPV de reduir a tres el nombre de dies d'assistncia mdica en el litoral no s nova. El PP va presentar una moci el passat 15 de juliol al ple per a exigir l'ampliaci de l'horari i facilitar als vens un servei de dilluns a divendres.
Lamentablement, ha passat un mes des d'aquell acord, i el consultori segueix tancant dimarts i divendres. Anem a preguntar al PSOE quin han fet durant aquest mes per a complir l'acord que van aprovar en ple, ha manifestat la regidora del PP a Almassora, Silvana Rovira.
Des del Partit Popular, vam defensar en ple la necessitat de millorar serveis mdics, no retallar-los. La moci presentada exigia no solament ampliar el nombre de dies d'atenci sanitria, sin a ms incrementar l'horari. Ara els vens es queixen que el consultori ha retallat de forma drstica la seua atenci. I sobretot en setmanes com aquesta, amb un festiu pel mig, al final el servei solament obri dos dies.
Per a Rovira, la sanitat no hauria de ser objecte de retallades, ha considerat la regidora. I lamentablement en el cas d'Almassora no solament s'evidencia aquesta prctica de l'esquerra de minvar serveis bsics, sin que a ms s'empara. Rovira ha fet aquestes manifestacions desprs que des del PSPV es justificara la retallada del servei de consultori per a optimitzar recursos.
s vergonys que el PSPV maquille un minvament de prestacions mdiques. Que intente justificar i avalar una retallada d'aquest tipus que afecta directament a milers de vens del nostre municipi. Nosaltres, ha postillat Rovira, estarem amb els ciutadans, per a defensar els seus drets i protegir serveis bsics com el de la sanitat. Perqu si hem assumit la responsabilitat del servei pblic no s per a defensar unes sigles, s per a servir als nostres ciutadans amb les millors poltiques que donen garanties i llibertat als nostres ciutadans.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana