Almassora: Almassora culmina la selecci de conserges per a avanar els contractes


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2019/8/187917_114700/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Almassora | General | 20-08-2019
Almassora culmina la selecci de conserges per a avanar els contractes

L'Ajuntament d'Almassora conclour dem el procs de constituci de la bossa de conserges amb l'ltima fase de les entrevistes a les persones candidates. La prova definitiva va arrancar ahir en la tercera planta de l'edifici consistorial per als ms de 150 aspirants que han passat la resta del procediment. L'objectiu del consistori passa per tindre disponible aquesta bossa d'ocupaci durant el mes de setembre i tramitar la contractaci immediata dels primers puntuats.
Cal recordar que 304 persones van presentar la seua sollicitud per a sotmetre's a les proves, si b nou van quedar fora del procs per incompliment dels requisits i al voltant d'un centenar no va acudir a la primera fase, corresponent a l'oposici. s per aix que l'examen tipus test amb 20 preguntes i una durada d'una hora va reunir a prop de 200 persones en l'institut Vila-roja.
El temari per a la prova va abordar els segents punts: el municipi, rgans de govern i administraci, l'acte administratiu, coneixement de carrers i principals edificis pblics, presentaci de sollicituds i registres administratius, s no sexista del llenguatge, custdia de mquines, control d'accessos, condicions de treball i salut i concepte de risc laboral.
Aquesta fase eliminatria va donar pas a la presentaci dels mrits puntuables, entre els quals computen titulacions acadmiques, experincia professional relacionada amb les funcions a desenvolupar, cursos de formaci i perfeccionament, coneixement del valenci i coneixement de llenges estrangeres. Una vegada baremades totes les persones candidates, el tribunal duu a terme aquesta setmana les 156 entrevistes per a, en els prxims dies i si no es produeixen allegacions, publicar el llistat amb la puntuaci total de cada aspirant.
El regidor de Serveis Pblics, Joan Antoni Trenco, ha recordat que les persones que encapalen la llista definitiva tindran treball de forma immediata per a ocupar les vacants que s'han produt en els ltims mesos. Seran posats estables que ens permetran cobrir les places perqu els edificis pblics oferisquen una atenci correcta a la ciutadania que els usa, segons Trenco.
Entre les funcions dels nous operaris destaca custodiar el mobiliari, comunicar incidncies de desperfectes, vigilar a les empreses que operen en l'edifici, l'obertura i tancament del local aix com el control d'accessos, rebre i distribuir els documents, realitzar trasllats de material i manejar fotocopiadores. La jornada dependr del servei al qual s'adscriguen per a realitzar les corresponents funcions.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana