Almassora: Cuina creativa, horticultura, teatre i fotografia se sumen a loferta doci dAlmassora


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2019/9/188658_115314/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2019/9/188658_115314/2_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2019/9/188658_115314/3_M1.jpg
La Plana al Dia | Almassora | General | 17-09-2019
Cuina creativa, horticultura, teatre i fotografia se sumen a loferta doci dAlmassora

El regidor de Cultura de l'Ajuntament d'Almassora, Javier Moll, i la tcnic de l'rea, Lola Sanz, han presentat aquest mat la programaci d'activitats d'oci i temps per al curs 2019-2020. En aquesta ocasi, l'oferta suma quatre nous tallers al programa habitual: cuina creativa, horticultura domstica, teatre i fotografia. El perode de preinscripci, presencial i en lnia, estar obert entre el 20 i el 30 de setembre.
Moll ha puntualitzat que el seu departament mant el preu de les activitats en 1,5 euros cada hora per a facilitar la participaci del major nombre possible d'assistents. Les persones interessades han d'emplenar la preinscripci del 20 al 30 de setembre de 8 a 10 hores si acudeixen al SIAC o a travs de la web municipal www.almassora.es. El sorteig de places en aquells cursos en els quals la demanda supere l'oferta, ser el 4 d'octubre. Les llistes es publicaran el 8 d'octubre per a iniciar les classes, com de costum, desprs de les festes del Roser.
A ms dels quatre cursos nous, que es desenvoluparan en el Auditori les Boqueres (teatre), el collegi Germans Ochando (cuina creativa), el Centre de Formaci antiga Escola Taller (fotografia) i Darremur Orgnic (horticultura domstica), el departament de Cultura mant altres activitats com la restauraci de mobles, pintura i dibuix, patchwork, costura o crea i decora.
D'altra banda, aquesta part ofereix tamb tallers de pintura sobre tela, psicomotricitat per a iniciaci a la dansa, iniciaci a la dansa contempornia, dansa contempornia, informtica dolaina i tabal, dansa tradicional i els cursos de tambors i bombos en collaboraci amb l'Escola Municipal de Tambors i Bombos.
En total, l'Ajuntament d'Almassora inclou 17 cursos de totes les disciplines a uns preus molt econmics perqu el nou curs atraga els vens i venes a continuar aprenent sense necessitat de desplaar-se a altres localitats, ha recordat l'edil. Per aquest motiu, a les dependncies citades anteriorment se sumen tamb l'edifici de Ca la Vila, el centre social de Sant Felip, la Casa de la Msica i el Museu Municipal del carrer Sant Vicent com a seus de les classes municipals.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana