Almassora: Almassora acollir el I Frum dOcupaci desprs dassumir la vicepresidncia del Pacte de la Cermica


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2019/9/188702_115354/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Almassora | General | 18-09-2019
Almassora acollir el I Frum dOcupaci desprs dassumir la vicepresidncia del Pacte de la Cermica

L'alcaldessa d'Almassora, Merche Gal, ha anunciat aquest migdia que la localitat acollir enguany el I Frum d'Ocupaci desprs d'haver assumit hui la vicepresidncia del Consorci Gestor del Pacte Territorial de la Cermica. La fira tindr lloc en l'ltim trimestre i permetr reunir empreses i persones desocupades per a facilitar la inserci laboral, sobretot entre els collectius que ms pateixen l'atur.
Gal ha assegurat que al Pacte de la Cermica li queda molt cam per recrrer, amb iniciatives com la que presentem ara per a potenciar el desenvolupament de l'ocupaci amb l'Administraci com a intermediria entre la ciutadania i les empreses. Aquest Frum d'Ocupaci, que se celebrar a instncies del Servei Valenci d'Ocupaci i Formaci (Labora), forma part del pla Avalem Territori i ser gratut per a les persones que participen.
L'objectiu d'aquestes trobades, tamb denominades Frum Labora Ocupaci, s acostar l'orientaci i l'assessorament en la cerca d'ocupaci a la ciutadania, aix com la divulgaci de serveis, prestacions i poltiques en matria d's de les administracions pbliques valencianes, a ms de posar en contacte a les persones sollicitants d'ocupaci amb les entitats ocupadores.
En la mateixa lnia, Gal ha detallat que l'Ajuntament d'Almassora posar a la disposici de l'organitzaci les installacions i al personal necessari perqu la mostra es convertisca en un instrument efica perqu, entre daltres, desocupats d'Almassora i de municipis prxims puguen entregar els seus currculums en persona i les empreses realitzen les entrevistes de treball als candidats in situ.
La nova vicepresidenta del Pacte de la Cermica ha recordat que el consorci t fons que superen els 100.000 euros per a continuar impulsant acords i convenis de collaboraci per a promocionar l'ocupaci en un sector com el del taulell del qual depn gran part de l'economia de tots els municipis que l'integrem.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana