Almassora: El PP aconsegueix que Almassora exigisca a Puig el desbloqueig de les ajudes citrcoles


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2019/10/190051_116504/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Almassora | General | 28-10-2019
El PP aconsegueix que Almassora exigisca a Puig el desbloqueig de les ajudes citrcoles

La negativa del Consell a convocar l'ordre de mnimis dotada amb 8 milions provoca un dany irreparable a un sector que s aliment de milers de famlies

Almassora sollicitar al Consell que desbloquege l'ordre d'ajudes al sector citrcola grcies a una moci del Partit Popular que el ple va aprovar la setmana passada en ple. La iniciativa, defensada per Vicente Blay Casino, regidor del PP en la localitat, reivindica inversi enfront de l'asfxia a la qual ens sotmet Ximo Puig que nega a la citricultura unes ajudes necessries per a compensar les prdues que es van registrar en la campanya 2018-19.
La iniciativa, que el PP va elevar al ple amb l'objectiu de protegir i defensar els drets de milers de famlies de la nostra localitat, ha aconseguit tirar avant amb el suport unnime de tots els grups. Ara desitgem que es treballe per a garantir que aquesta lnia econmica arriba als citricultors per a suportar les prdues que de forma peridica pateix el sector.
Des del PP, Blay ha reivindicat la necessitat de donar suport als qui es deixen la pell en el camp per a garantir l'excellncia en la nostra taula. Els agricultors sn herois que se sacrifiquen faa fred o calor, ploga o isca el sol. La seua constncia i el seu lliurament mereixen el mxim suport i per aix hem exigit al PSPV que desbloquege aquesta lnia d'ajudes dotada amb 8 milions d'euros.
Per al regidor del PP, aquesta partida econmica estaria molt millor gestionada en mans de les famlies que viuen del camp en lloc d'estar en mans d'un PSPV que regala nmines i multiplica alts crrecs i assessors. Des del PP, considerem que abans de fer fixos a 500 treballadors en la plataforma meditica que s'ha muntat Puig en Punt, cal garantir els llits hospitalaris, l'atenci en especialistes mdics, la inversi en educaci, ocupaci i serveis socials. Tot aix sense oblidar un sector que a la nostra provncia s un pilar econmic inqestionable, la citricultura, que mereix tot el nostre suport, obstinaci i consideraci, ha manifestat el regidor.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana