Almassora: Almassora obri la reserva de places per a lEscola de Nadal en el Regina Violant


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2019/11/190462_116852/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Almassora | General | 12-11-2019
Almassora obri la reserva de places per a lEscola de Nadal en el Regina Violant

El perode de preinscripci per a lEscola de Nadal d'Almassora ja est en marxa i durar fins al prxim 22 de novembre. El programa, dirigit per a menors de 2 i 12 anys, tindr lloc els dies 23, 26, 27 i 30 de desembre, a ms del 2 i 3 de gener. El collegi Regina Violant acollir aquesta iniciativa que enguany t com a ttol Quan el Grinx va robar el Nadal.
L'horari de lEscola de Nadal s des de les 7.30 fins a les 14.00 hores i el seu preu s de 42,30 euros. D'altra banda, els familiars tenen l'opci d'augmentar la jornada dues hores ms fins a les 16.00 hores per 28 euros, amb el servei de menjador sota la supervisi de monitors. Els membres de famlia nombrosa, monoparental, d'acolliment o educadora tenen un preu redut de 33,84 euros per al primer horari i de 22,40 euros per al menjador.
Les famlies interessades poden realitzar la reserva de plaa de manera presencial en l'oficina del SIAC o mitjanant la pgina web municipal www.almassora.es fins al 22 de novembre. L'oficialitzaci de la matrcula ser entre els dies 2 i 5 de desembre. Cal recordar que les places sn limitades i qui no realitze la seua inscripci perdr la plaa i passar a la segent persona que estiga en la llista d'espera.
La regidora d'Educaci, Raquel Barber, ha destacat lEscola de Nadal com una oportunitat molt prctica perqu els ms xicotets aprofiten les vacances de Nadal per a aprendre i gaudir amb activitats de tota mena a un preu raonable. A ms, l'edil ha recordat a les famlies la importncia de complir amb les dates marcades pels tcnics per a no perdre la plaa.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana