Almassora: El PP reclama 600.000 euros al Consell per a desbloquejar la pantalla verda d'Almassora


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/11/190638_117019/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Almassora | General | 17-11-2019
El PP reclama 600.000 euros al Consell per a desbloquejar la pantalla verda d'Almassora

El PSOE bloqueja des de fa quatre anys l'execució d'aquesta infraestructura i en 2020 “es mantindràaquest càstig al nostre poble que l'alcaldessa maquilla”

El Partit Popular d'Almassora reclamarà al PSOE de Ximo Puig que deixe de castigar a la localitat i reserve una partida de 600.000 euros per a garantir en 2020 l'execució de la pantalla verda. L'esmena que defensarà el Grup Parlamentari del PP en Les Corts es promou pel PP d'Almassora després que per cinqué any consecutiu el PSPV no haja consignat un euro en els pressupostos del Consell.
“És necessari que després de mitja dècada de bloqueig el PSPV deixe de castigar als nostres veïns”. “I perquè aquest projecte siga una realitat és necessària la implicació del Consell, que ha de finançar l'execució de la infraestructura”, tal com ha assenyalat José Claramonte.
Per al Grup Municipal del PP a Almassora, “l'alcaldessa d'Almassora s'ha dedicat a maquillar aquest càstig durant cinc anys. Ho va fer res més aconseguir l'alcaldia, prometent l'inici d'unes expropiacions que hui, quatre anys després, segueixen sense executar-se. Ho ha fet blanquejant al seu cap de files, Ximo Puig, que des del Consell ens ha negat any rere any la inversió per a desenvolupar aquest projecte”.
El resultat és que hui, “passats més de quatre anys, Ximo Puig segueix sense reservar un euro per a la pantalla verda que segons les promeses de la seua alcaldessa hauria d'estar en aquests moments ja executada”. En 2020, els pressupostos del Consell no contemplen partida econòmica per a aquest projecte, “per això hem reclamat al nostre Grup Parlamentari en Les Corts al fet que present una esmena per a garantir la inversió enfront del càstig socialista”.
Des del PP d'Almassora recorden que l'alcaldessa va prometre en 2015 l'inici de les expropiacions “i la seua primera mesura, amb el suport de Compromís, va ser la de suspendre una partida de 100.000 euros que havia consignat el PP per a la compra de sòl”. Passats quatre anys, “des del PP continuarem exigint futur per a uns veïns que esperen des de fa massa anys que les promeses es convertisquen en realitats”.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana