Almassora: El PSPV abandona l'avantprojecte del bulevard a la platja que el PP va promoure en 2011


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/11/190689_117068/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Almassora | General | 18-11-2019
El PSPV abandona l'avantprojecte del bulevard a la platja que el PP va promoure en 2011

El PP presenta esmena en el Consell per a recuperar una infraestructura que va dissenyar amb l'objectiu de facilitar l'accés a la platja i que ha sigut arraconada pel PSPV

El Partit Popular ha presentat una esmena als pressupostos del Consell amb l'objectiu de recuperar l'avantprojecte de bulevard a la platja que va promoure en 2010 i va presentar a la Conselleria d'Infraestructures en 2011. La connexió pretenia facilitar l'accés a la costa per a millorar les condicions de seguretat de les famílies que resideixen en la costa. No obstant això, l'avantprojecte ha quedat arraconat en mans del PSPV.
“Enguany tornem a exigir al PSPV que recupere aquesta infraestructura. Considerem que seria de gran utilitat per als veïns, especialment per als qui viuen tot l'any en la nostra costa. Milloraria la seua seguretat, garantiria un accés ràpid i pràctic que en definitiva redundaria en la seua qualitat de vida”.
José Claramonte, regidor del PP a Almassora, ha considerat que el projecte que en el seu moment va promoure l'alcalde Vicente Casanova “no hauria de caure en l'oblit”. “Són moltes les famílies que tenen el seu domicili en la costa i mereixen serveis i prestacions. Una via d'aquest tipus seria de gran utilitat”.
El PP va presentar en 2010 un avantprojecte que posteriorment elevaria a la Conselleria d'Infraestructures. “El que venim demandant en els últims anys és que es desenvolupe per part del Consell el projecte que ha d'aterrar aquest esborrany o esbós inicial que vam promoure des de l'ajuntament”.
Per a Claramonte, “és essencial treballar per a millorar les condicions i qualitat de vida dels nostres veïns, i a la platja és evident que es requereixen prestacions que s'han anunciat però que continuen sent promeses”. “Per part nostra, lluitarem perquè arribe la inversió del Consell que permeta generar benestar als veïns de la costa, tant amb aquest bulevard, com amb la pantalla verda o el passeig marítim que per justícia mereix la nostra localitat”, ha considerat el regidor

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana