Almassora: Ms de 600 persones opten a 50 ocupacions en el I Frum Connecta Labora a Almassora


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2019/11/190742_117116/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2019/11/190742_117116/2_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2019/11/190742_117116/3_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2019/11/190742_117116/4_M1.jpg
La Plana al Dia | Almassora | General | 20-11-2019
Ms de 600 persones opten a 50 ocupacions en el I Frum Connecta Labora a Almassora

L'Ajuntament d'Almassora s'ha convertit hui en espai per a la cerca activa d'ocupaci a travs de l'I Frum Connecta Labora, que ha oferit 50 llocs de treball a les ms de 600 persones inscrites. La multitud d'assistents ha propiciat que el consistori haja habilitat ms aules i mobiliari per a les entrevistes entre empreses i candidats i haja multiplicat els tallers programats. L'esdeveniment s fruit de la collaboraci del Pacte de la Cermica i el servei Labora de la Generalitat Valenciana.
D'aquesta forma, des de primera hora del mat han passat per les dependncies del consistori les ms de 400 persones inscrites prviament a travs del portal web habilitat per Labora i altres 200 que no havien reservat cita. A ms, tres autobusos de l'Alcora, Onda i Vila-real han acostat a estudiants de la provncia a la recerca d'eines per a la inserci laboral en el futur. Tamb han participat el Centre de Formaci d'Almassora que imparteix els tallers de Labora i el Centre Cervantes d'FP de la localitat.
L'organitzaci ha disposat un torn d'entrevistes directes a l'Aula de Formaci de l'Ajuntament amb expositors per a les diferents empreses. Torrecid, Thesize, Neolith, ONCE, COCEMFE, Eurofirms, Access, Adecco o Manpower sn algunes de les signatures presents durant la jornada, que finalitzar a les sis de la vesprada, desprs de realitzar tallers per a aprendre a elaborar cartes de presentaci i vdeocurrculums, simulacres d'entrevistes de treball i perfils de Linkedin i GVA Jobs.
El secretari autonmic d'Ocupaci, Enric Nomdedu; el director del Pacte de la Cermica, Samuel Falomir; i l'alcaldessa d'Almassora, Merche Gal, han inaugurat aquest nou frum que, en paraules de la primera edil, passa de les intencions a la prctica amb entrevistes reals que donaran pas a contractes de treball i que demostra que l'atur necessita de la coordinaci efica d'administracions i empreses. De fet, Labora ha confirmat que les empreses participants han tancat cites amb els candidats que ms s'ajusten als perfils buscats per a passar les entrevistes finals en les seues dependncies en els prxims dies.
Entre les ocupacions oferides figuren: encaixador de ctrics, tcnic de qualitat, mosso de magatzem, esmaltador, classificador, electromecnic, prensista, forner, carretiller, xapador cermic, personal de neteja, dependent, venedor de cupons ONCE, ajudant de cuina, caixer en botiga d'esport, controlador d'accs, oficial de manteniment, administratiu comercial, informtic especialista en ciberseguretat, operari de construcci, professorat de prevenci de riscos laborals, installador de faanes ventilades i enginyer qumic. 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana