Almassora: Almassora valora modificar el PGOU per a obrir conexions a la platja


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2019/12/191433_117709/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Almassora | General | 11-12-2019
Almassora valora modificar el PGOU per a obrir conexions a la platja

L'Ajuntament d'Almassora valorar la modificaci del Pla General d'Ordenaci Urbana (PGOU) amb l'objectiu de requalificar sl per a participar en la nova zona logstica al costat del Port de Castell i aix potenciar el desenvolupament d'infraestructures en el districte martim de la localitat. Aix li ho ha comunicat la regidora de Territori, Carmina Martinavarro, al president de l'Autoritat Porturia, Francisco Toledo, durant la reuni mantinguda aquest mat en el Port.
Segons ha indicat Martinavarro al final de la trobada, l'oferiment del consistori sorgeix per a promoure la creaci del vial rpid i millors comunicacions a la platja d'Almassora aprofitant aix el futur creixement de la zona logstica per la creaci de l'estaci intermodal i l'accs ferroviari sud. Amb la modificaci de la qualificaci de sl rstic per industrial, l'Ajuntament estaria en disposici d'albergar noves connexions com el vial rpid sollicitat histricament per les diferents plataformes venals.
Coincidint amb el projecte que maneja el Port, s un bon moment per a estudiar alternatives que ens permeten dotar a la nostra platja d'aquestes comunicacions que l'Administraci no va tindre en compte quan va consentir el creixement urbanstic desmesurat en el districte martim, en paraules de l'edil. La revisi dels PGOU de la capital i Almassora atendria ara les noves necessitats dels residents.
Martinavarro ha indicat que el president de l'Autoritat Portuari ha valorat positivament l'oferiment de l'Ajuntament d'Almassora i s'ha oferit a participar al costat de l'Administraci local en les reunions pertinents amb la Conselleria d'Obres Pbliques a fi d'avanar el procs de dotaci de millors infraestructures per al districte martim.
D'aquesta forma, aprofitarem els beneficis que provocar la creaci d'aquesta zona logstica, que en cap cas es tracta d'indstria perillosa, per a desenvolupar les prestacions urbanstiques de la costa, segons Martinavarro. En la mateixa lnia, Toledo mantindr una nova trobada amb l'edil i l'associaci de vens Playa de Almazora per a valorar aquesta qesti i la resta de peticions que la plataforma de residents vol traslladar-li per a millorar la qualitat de vida a la platja.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana