Almassora: Almassora sollicita una subvenci de 21.000 euros per a renovar la tecnologia de la Casa de la Cultura


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2020/2/193517_119518/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Almassora | General | 18-02-2020
Almassora sollicita una subvenci de 21.000 euros per a renovar la tecnologia de la Casa de la Cultura

L'Ajuntament d'Almassora ha sollicitat una subvenci de 21.103,58 euros a la Conselleria de Cultura per a renovar i adequar el material tcnic existent. El departament que dirigeix Javier Moll recorda que s necessari adquirir nous equips i garantir el manteniment dels actuals a causa de la programaci regular i estable que es desenvolupa en aquest espai escnic.
Segons la documentaci que ha rems el gabinet al Consell, el termini d'execuci de les millores est previst per als mesos d'abril i mar. Entre les actuacions que el departament de Cultura pretn introduir amb aqueixa inversi figuren la compra d'un controlador d'illuminaci de 24 canals, leds, focus, una mquina de fum, cortines ignfugues i un micrfon.
Cal recordar que la inversi en la climatitzaci amb fons procedents de fons Feder de la Uni Europea i l'Ajuntament d'Almassora permet mantindre una programaci continuada en la sala d'actes, per la qual cosa en aquests moments s'ha incrementat el seu s i, per tant, el desgast del material.
De fet, aquesta reforma executada en 2015 i valorada en 251.539,36 euros per a garantir la climatitzaci ha aconseguit multiplicar els cicles d'activitats que aborden cinema, retransmissions d'pera, teatre, mgia, monlegs, concerts i circ. Entre les prximes actuacions programades figura l'pera El barbero de Sevilla (hui), el monleg d'Eugeni Alemany i Miki Dkai (diumenge 23) o el concert solidari de la UIM La Esmeralda (dissabte 29).
La iniciativa per a renovar els equips tcnics se suma a la recent adaptaci del sal per a afavorir l'accs de persones amb discapacitat. Els operaris van retirar dues butaques per a cedir passe a usuaris amb cadires de rodes. A ms, la plataforma de venda d'entrades per internet ja disposa d'aquesta possibilitat. L'objectiu passa per fer inclusius els edificis municipals i que totes les persones puguen gaudir dels espectacles en condicions d'igualtat.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana