Almassora: Gal demana perms al Govern perqu els afectats valoren danys a la platja dAlmassora


 
La Plana al Dia | Almassora | General | 03-04-2020
 

L'alcaldessa d'Almassora, Merche Gal, ha elevat una consulta a la Subdelegaci del Govern a Castell davant una possible flexibilitzaci del confinament per la pandmia de COVID-19 perqu els afectats per les inundacions d'ahir puguen acovardir aigua dels seus habitatges i valorar els danys. La primera edil ha traslladat aquest mat la consulta a l'Administraci estatal ja que s l'nica amb competncies per a autoritzar els desplaaments a les segones residncies.
En aquests moments, la resposta de Policia Local i Gurdia Civil al venat que sollicita traslladar-se fins a la costa per a conixer l'abast de la tempesta en les seues propietats recorda que l'estat d'alarma obliga al confinament per ordre del Govern per a atallar el coronavirus. Segons la norma vigent, noms les persones que tenen la seua residncia habitual a la platja poden tornar a casa. En cas que l'Estat autoritze l'accs de vehicles, l'Ajuntament el notificar.
Mentrestant, 18 equips d'acovardisca (12 del Consorci Provincial de Bombers i 6 de l'Ajuntament d'Almassora) treballen durant tota la jornada per a evacuar l'aigua de les zones inundades. La circulaci al trnsit ja est permesa en el conjunt del districte martim, a excepci del cam Benafel, on continuen treballant les mquines.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana