Almassora: El PP proposa mesures fiscals per a Pime i autnoms que frenen la destrucci d'ocupaci


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/4/194970_120754/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Almassora | General | 08-04-2020
El PP proposa mesures fiscals per a Pime i autnoms que frenen la destrucci d'ocupaci

El Grup Municipal del Partit Popular ha proposat mesures fiscals que secunden i bonifiquen l'activitat de Pime i autnoms per a frenar la destrucci d'ocupaci agreujada per la pandmia del coronavirus.
L'evoluci de l'atur a Almassora ha registrat un increment en els ltims mesos que el mar passat va provocar que se superara la barrera dels 2.000 vens. Sn moltes famlies les que en aquests moments s'han quedat sense ocupaci, b amb carcter indefinit o b de manera temporal, i creiem que podrem adoptar mesures fiscals que foren d'utilitat per a alleujar aquesta situaci, ha assenyalat Mara Tormo, portaveu del PP en la localitat.
Sens dubte, autnoms i Pime sn els principals afectats. El cessament de l'activitat ha obligat a baixar moltes persianes i ha provocat una desocupaci que hem d'atallar des de ja mateix, amb bonificacions fiscals i amb una lnia d'ajudes prpia, a ms de ser capaces de planificar la reactivaci de l'economia perqu Almassora no es quede arrere.
Des del PP, des de la lleialtat que hem oferit des del primer dia en aquesta crisi, considerem que podem habilitar accions que siguen d'utilitat per als qui ms estan patint en aquests moments. Aix les coses, la nostra m tendida per a aplicar exempcions, condonacions, ajornaments de pagament o bonificacions que alleugen les tensions econmiques a les quals moltes famlies es veuen sotmeses en aquests moments.
Aix mateix, ha assenyalat Tormo, el nostre suport per a reclamar a totes les administracions supramunicipals la inversi i ajudes que permeten donar oxigen als qui s'han vist obligats a baixar la persiana del seu negoci i als qui han perdut la seua ocupaci en un moment tan crtic com l'actual. No podem permetre que el drama sanitari s'acabe traduint en runa econmica per als nostres vens.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana