Almassora: Almassora obri el SIAC en Divendres Sant i Dilluns de Pasqua per a tramitar ajudes per telfon


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/4/194989_120775/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Almassora | General | 09-04-2020
Almassora obri el SIAC en Divendres Sant i Dilluns de Pasqua per a tramitar ajudes per telfon

El Servei d'Informaci i Atenci Ciutadana (SIAC) de l'Ajuntament d'Almassora obrir dem, Divendres Sant, i el Dilluns de Pasqua en horari de 9 a 13 hores per a assumir, per telfon, les gestions de l'emergncia derivada de la crisi sanitria. A ms, ha habilitat un espai en la recepci del consistori per al lliurament dels certificats electrnics perqu la ciutadania puga recollir-los i sollicitar les diferents ajudes de les administracions i la tramitaci de ERTE.
A causa dels trmits electrnics que tant autnoms com persones afectades pels expedients d'ocupaci han d'efectuar per a sollicitar les ajudes establides mentisques dure l'estat d'alarma, l'Ajuntament ha previst que, en tant es mantinga l'actual situaci, qualsevol ve interessat a obtindre un certificat electrnic (signatura digital) podr sollicitar-lo a travs del correu e-ajuntament@almassora.es seguint una srie d'instruccions.
Haur d'indicar el seu compte de correu electrnic, nom i cognoms, adrea, codi postal i localitat, telfon i nmero de DNI/NIE. A ms ha d'adjuntar aquest ltim document. El SIAC es compromet a resoldre totes les peticions rebudes l'endem de la recepci del correu electrnic. Les persones interessades hauran de passar pel SIAC entre les 12h i les 13h de l'endem a la seua petici a signar i recollir el seu certificat electrnic, per a aix s imprescindible que es personen en el SIAC (mai un representant o mandatari) amb el seu document d'identificaci (DNI/NIE/...) original.
Cal recordar que l'obertura extraordinria respon a serveis mnims per a donar cobertura a la totalitat de la poblaci malgrat ser festiu en la poblaci. El consistori recorda que cal telefonar al 964560001 per a realitzar tots els trmits per telfon. En el cas del certificat digital, l'accs a les oficines ser d'un en un. Totes les persones hauran d'esperar al carrer mantenint la distncia de seguretat i un ciutad no podr accedir al SIAC fins que l'anterior no haja eixit de les installacions.
D'igual forma, els Serveis Socials funcionaran en horari de 8 a 19 hores en el telfon 964550090 durant tota la Setmana Santa per a atendre les emergncies derivades de la crisi per la pandmia.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana