Almassora: El PP fa una crida a Almassora per a mostrar dol i respecte per les vctimes


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/4/195121_120896/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Almassora | General | 20-04-2020
El PP fa una crida a Almassora per a mostrar dol i respecte per les vctimes

El PP d'Almassora ha fet una crida a tota la poblaci perqu mostre en les seues finestres el dol, cresp i respecte cap a les vctimes del coronavirus que el PSPV ha limitat a un dia. La petici, reiterada des de fa 15 dies, d'hissar les banderes a mitja asta en respecte a les vctimes del coronavirus ha obtingut el rebuig del PSPV i el seu soci de Ciutadans que noms han actuat quan el Consell ha declarat dol oficial.

La seua actitud respon, com el dimecres va reconixer l'alcalde de Vila-real, el socialista Jos Benlloch, a una consigna interna del PSOE. "No cal mostrar cap senyal de dol", segons explicava el lder del PSPV a Vila-real. I aqueixa circular interna del PSOE s la que segueix a ulls clucs el PSPV de la localitat que aquest diumenge, desprs del decret del Consell, va decidir hissar les banderes a mitja asta pel dol d'un dia a nivell autonmic.

"Lamentem profundament aquesta actitud. Creiem que s inhum que en una tragdia d'aqueixa magnitud el PSPV no mostre la mnima consideraci cap a les famlies. s un drama d'una transcendncia histrica i darrere de cadascun d'aquests ms de 20.000 morts hi ha un drama familiar", ha assenyalat Vicente Blay Casino Serra, regidor del PP.

En aquest sentit, "si l'alcaldessa prefereix seguir el dictamen del seu partit, nosaltres fem una crida a tota la poblaci per a demostrar que Almassora s que s solidria amb aqueixes famlies que no han pogut acomiadar a un familiar, per a abraar en la distncia a les persones que han perdut a un avi, a un oncle, a un pare, a un germ...". "Creiem que no hi ha opci al debat, s una obligaci moral i un dret per als qui ploren confinats a les seues cases desprs d'haver viscut una situaci absolutament dramtica".

Des del PP conviden a Almassora a traure les banderes d'Espanya als balcons, a mostrar el respecte amb un cresp i a reconixer, que per damunt dels qui governen, estan les vctimes, el respecte, la solidaritat i l'afecte. "Perqu noms units i sent conscients de la veritat d'aquesta pandmia, serem capaces, units, de superar-la", ha considerat el regidor del PP.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana