Almassora: El PP fora al PSPV a crear una comissi del COVID-19 i a gestionar la compra de test


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/4/195146_120921/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Almassora | General | 21-04-2020
El PP fora al PSPV a crear una comissi del COVID-19 i a gestionar la compra de test

El Partit Popular a Almassora ha forat hui al PSPV a crear, desprs de quasi 40 dies del decret d'estat d'alarma, una comissi del COVID-19 que gestione la compra de test. L'acord s'ha aconseguit en el ple al qual el PP elevava dues mocions: test massius i ajudes per a autnoms. Dues iniciatives que s'integraran en una comissi de treball que PSPV i Ciutadans han ignorat durant prop de mes i mig.
La iniciativa ha partit del PP que ha posat sobre la taula la necessitat de comprar test massius per a la poblaci, especialment per a testar als sanitaris del centre de salut del carrer Sant Pere, i els professionals i usuaris de la residncia de la tercera edat d'Almassora. Tots dos collectius segueixen sense ser sotmesos a proves que garantisquen la protecci d'usuaris i que asseguren que el bloqueig dels contagis. Actuen.
La segona iniciativa, en el pla econmic, va dirigida als autnoms i pime. Els que el Govern d'Espanya ha abandonat ja que ni tan sols ha sigut capa de suspendre'ls les quotes d'aquests mesos en les quals mantenen la persiana baixada. s urgent una ajuda que evite un tancament definitiu.
Tormo ha lamentat que PSPV i Ciutadans hagen ignorat les nostres propostes des de fa setmanes i hui, hores abans del ple, hagen decidit buscar el consens. El nostre treball ser amb Almassora, amb el nostre poble. I aquesta comissi ha de servir per a donar solucions eficaces i urgents. I sense cap dubte, la ms prioritria s la compra d'aquestes proves de detecci.
Si el PSOE ha decidit que l'estat d'alarma s'alce el prxim 9 de maig, tenim quinze dies per a organitzar aquestes proves. L'objectiu s garantir que la nostra poblaci ix del confinament amb la garantia que els casos positius continuen allats per a evitar ms vctimes i contagis d'aquesta tragdia sanitria, ha declarat la regidora.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana