Almassora: Almassora portar arrs de Les Calderes a les residncies de la tercera edat i majors depenents


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/4/195182_120951/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Almassora | Fiestas | 23-04-2020
Almassora portar arrs de Les Calderes a les residncies de la tercera edat i majors depenents

La Regidoria de Festes i la Junta Local de Festes han acordat que l'equip de cuina d'aquest popular plat d'Almassora guise un parell de calderes simbliques just en un mes, el prxim 22 de maig, festivitat de Santa Quitria, per a repartir arrs en les dues residncies de la tercera edat i a domicili a les persones beneficiries dels diferents programes d'atenci a majors.
La suspensi de les festes de Santa Quitria ens privar de la celebraci ms important de la setmana gran, per volem que aqueix gest de solidaritat que sempre han simbolitzat Les Calderes arribe en aquesta ocasi al collectiu que ms est patint la pandmia de coronavirus: les persones majors, segons ho ha destacat la regidora de Festes, Isladis Falc.
Al marge de les persones internes en les dues residncies de la tercera edat d'Almassora, l'Ajuntament entregar a domicili les corresponents cassoles de fang als qui habitualment utilitzen el Servei de Teleayuda (136), Menjar a Casa (10), Major a Casa (9), Servei d'Assistncia Domiciliria per dependncia (13) i Servei d'Assistncia Domiciliria Municipal (14). Tamb rebran la seua raci d'arrs les 15 persones usuries del Centre de dia. s a dir, 197 beneficiaris, a ms dels interns en la residncia municipal i Santa Mara Rosa Molas.
Aix ho han acordat els departaments de Festes i Serveis Socials, que ja han facilitat els registres per a poder treballar amb previsi en el cuinat i repartiment de les racions a domicili. L'equip de cuiners, ms redut que habitualment per tractar-se d'un nmero molt escs de racions, portar avant el guisat d'arrs a porta tancada en el magatzem municipal en una jornada atpica per a la ciutadania d'Almassora.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana