Almassora: Almassora reserva 30.000 i estendr el refor de neteja durant tota la desescalada


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/5/195307_121062/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Almassora | General | 05-05-2020
Almassora reserva 30.000  i estendr el refor de neteja durant tota la desescalada

L'Ajuntament d'Almassora estendr el refor de neteja en la via pblica durant les diferents fases de la desescalada del confinament per a garantir la higiene als carrers del municipi. Les zones ms concorregudes, s a dir, aquelles que acumulen major volum de comeros i pas de vianants seran els punts ms desinfectats per les signatures que contracte el consistori. Les arques municipals reservaran al voltant de 30.000 euros per a continuar amb el servei.
A ms, la setmana vinent es produir la incorporaci progressiva de treballadors municipals als seus llocs, per la qual cosa la neteja d'aquests espais tamb s'incrementar amb l'objectiu que tant emprats com la ciutadania que acudisca a les dependncies del consistori el faa en les majors condicions de seguretat. Al marge de la senyalitzaci per a mantindre la distncia de seguretat i de les limitacions de l'aforament, la desinfecci ser major una vegada que rebriguen al pblic els edificis municipals.
L'edifici de Serveis Socials, la biblioteca municipal noms per a prstec de llibres- o el SIAC sn alguns dels punts que reforaran les labors de neteja, igual que les vies pbliques mantindran l'operatiu aplicat des que va comenar l'estat d'alarma. En aquesta lnia, el servei de neteja ha fet una crida a la poblaci perqu extreme la higiene en la gesti de residus i deposite guants i mscares dins dels contenidors i mai a les portes d'establiments per a ajudar a atallar la pandmia i evitar els contagis.
Personal municipal
Respecte a la incorporaci del personal municipal, l'Ajuntament continuar permetent el teletreball als funcionaris de fora de la provncia i a aquells que per motius de conciliaci familiar el necessiten. La resta s'anir incorporant al treball presencial, si b alguns departaments modificaran l'estructura de personal per a atendre les necessitats del moment derivades del COVID-19.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana