Almassora: El PP trasllada queixes venals per mosquits i reclama mesures eficaces contra la plaga


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/5/195346_121095/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Almassora | General | 07-05-2020
El PP trasllada queixes venals per mosquits i reclama mesures eficaces contra la plaga

El Grup Municipal del Partit Popular a Almassora traslladar les queixes de vens de la localitat per la proliferaci de mosquits amb l'objectiu que es reforcen les accions de lluita contra aquesta plaga. Som conscients que estem en un estat d'alarma i urgeixen les accions sanitries i de rescat econmic, per s cert que la situaci de la plaga de mosquits s'ha incrementat de manera exponencial i urgeixen adoptar mesures.
El regidor del PP a Almassora, Arturo Soler, sollicitar del PSPV informaci respecte a les accions empreses per a atallar aquesta problemtica que es repeteix cada any i que hem de ser capaos de previndre per a evitar no sols queixes, sin tamb problemes sanitaris derivats de les picades.
En aquest sentit, des del PP continuarem exercint de canal de comunicaci de la ciutadania amb el PSPV que governa en la localitat per a sollicitar informaci respecte a les mesures aplicades fins hui i sollicitar el refor d'aquestes.
Tant en la zona del nucli urb com a la platja, especialment en aquells espais en els quals s'ha acumulat l'aigua de les ltimes pluges sense que es practique cap tractament, hi ha una urgncia immediata per actuar. Els vens que resideixen en aquests entorns pateixen de manera directa les picades d'un insecte que ja no sols ataca a l'estiu, sin que cada vegada ms estem veient com s'adapta a la resta d'estacions de l'any.
En aquest sentit, s necessari realitzar tractaments anuals, treballar amb la deguda programaci i recrrer a la Diputaci i a la Generalitat perqu en el cas que les accions a nivell local no siguen eficaos, que siguen altres institucions supramunicipals les que resolguen la problemtica. I fer-ho prompte, perqu el termmetre va en augment, ha concls Soler.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana