Almassora: El PP urgeix ajudes per als autnoms desprs de dos mesos sense activitat i amb quotes


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/5/195381_121126/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2020/5/195381_121126/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Almassora | Economa | 09-05-2020
El PP urgeix ajudes per als autnoms desprs de dos mesos sense activitat i amb quotes

El Grup Municipal del Partit Popular a Almassora ha tornat a posar de manifest la necessitat d'activar ja un pla d'ajudes a autnoms que desprs de quasi dos mesos de tancament d'activitats i pagament de quotes estan al lmit. Aix ho van exposar ahir els regidors del PP a Almassora en el si de la reuni mantinguda amb gestors de la localitat coincidint amb molts professionals.
Estem en una situaci lmit que exigeix dels qui governen accions eficaces i gils. Per aquest motiu, ha assenyalat la regidora del PP, Silvana Rovira, hem presentat un pla de reactivaci econmica que pretn, precisament, atendre aqueixa crida d'auxili de desenes d'autnoms del nostre municipi.
En la localitat operen 631 autnoms dels quals segurament molts no tornen a alar la persiana del seu negoci. Per aquest motiu, urgeix que s'actue amb una injecci econmica que siga capa de donar oxigen als qui en aquests moments s'asfixien. Perqu el Govern d'Espanya ha mantingut inalterable el cobrament de quotes, la Generalitat Valenciana ha activat ajudes que no han aconseguit a l'1% dels autnoms d'Almassora i l'Ajuntament d'Almassora ha de ser capa de donar l'alleujament que clamen els afectats.
Des del PP, tendim la m al PSPV perqu habilite la partida econmica que estime oportuna, transferint fons de les festes de maig que han quedat suspeses, les activitats culturals o programaci que tamb s'ha vist anullada per la pandmia, les renncies de subvencions o les donacions annimes per a habilitar aquestes accions.
Una bateria de mesures que des del PP han concretat en un pla detallat i concret que facilitem al PSPV durant la primera setmana del decret d'estat d'alarma per a sumar esforos en favor de la nostra poblaci. Desitgem que com ms prompte millor s'activen perqu ser de gran alleujament per als qui noms tramiten pagaments sense facturar un sol euro d'ingrs.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana