Almassora: El PP elevar al ple la seua proposta de Caldera d'Honor 2020 als sanitaris d'Almassora


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/5/195395_121136/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Almassora | General | 09-05-2020
El PP elevar al ple la seua proposta de Caldera d'Honor 2020 als sanitaris d'Almassora

El Grup Municipal del Partit Popular a Almassora elevar al prxim ple de la corporaci la seua proposta per a concedir als sanitaris de la localitat la Caldera d'Honor 2020. La iniciativa, formulada fa ms de mig mes, pretn reconixer als qui exposen la seua vida per a salvar les nostres, tal com ha assenyalat Vicente Blay Casino Serra, regidor del PP a Almassora.
La proposta, formulada el passat 22 d'abril, segueix sense resposta per part del PSPV. Estem convenuts que la iniciativa ser benvinguda i el mxim reconeixement que Almassora concedeix en les seues festes de Santa Quitria ha de ser per a ells. Posar en valor el treball incansable que aquests professionals presten en el consultori del carrer Sant Pere i que van oferir en el CSI Po XII, fins que el Consell va tancar les seues portes. Grcies a ells, molts vens hui estan vius.
El PP va formular aquesta iniciativa amb l'objectiu de trobar el mxim consens en la posada en valor d'un sector professional essencial i vital en aquesta crisi. Crec que tots estem d'acord que sn ells els que mereixen enguany la Caldera d'Honor del nostre poble. Sobretot, perqu tal com ha considerat el regidor, a Espanya el sector sanitari s el que t ms morts a tot el mn. No podem ms que agrair-los el seu lliurament i vocaci i exigir les mximes garanties de protecci i seguretat en l'acompliment del seu treball.
Des del Partit Popular han tornat a tendir la m al PSPV al fet que s'unisca a aquesta iniciativa al costat de la resta de la corporaci. Hui precisament la patrona d'Almassora, Santa Quitria, t previst traslladar-se de l'ermita al qual dona nom a la parrquia de la Nativitat. La fe dels nostres vens i les mostres de devoci en festes sn multitudinries. I precisament sn ells els que cada dia, a les 20.00 hores, ixen a reconixer aquest esfor als sanitaris. Ara aquest reconeixement popular s'ha de traduir en un emblema nic i molt volgut: la nostra Caldera d'Honor.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana