Almassora: Els vens de la platja segueixen sense rebre ajudes ms de 40 dies desprs del temporal


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/5/195480_121210/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Almassora | General | 14-05-2020
Els vens de la platja segueixen sense rebre ajudes ms de 40 dies desprs del temporal

El Partit Popular d'Almassora ha reclamat en ple al PSPV que establisca ajudes per als vens del temporal que fa ms de 40 dies van patir greus prdues com a conseqncia del temporal de pluges. "En aquests moments els afectats continuen esperant que s'habilite algun tipus de mesura que *pale els danys causats per aquest episodi de fortes pluges".

Silvana Rovira, regidora del PP a Almassora, ha recordat "que sn molts els afectats que encara hui, com a conseqncia del decret d'estat d'alarma, no han pogut iniciar les reparacions en els seus habitatges. No obstant aix, ens consta que sn quantioses en molts casos i que esperen que per part de les administracions s'establisquen ajudes".

Cal assenyalar que el Partit Popular en la Diputaci Provincial va presentar una moci perqu el PSPV, que governa la instituci en coalici amb Comproms, fixara una lnia d'ajudes econmiques per a atendre la urgncia dels municipis que van resultar greument afectats per les pluges fa ms de mes i mig. "No sabem res i lamentem que passat aquest temps prudencial les respostes tampoc hagen sigut concretes", ha assenyalat Rovira.

D'altra banda, la regidora va aprofitar la seua intervenci en ple per a exigir al PSPV avances en la installaci de fibra ptica que fa un any van anunciar per a la platja. "Els vens que resideixen en el litoral continuen esperant que aquest anunci es tradusca en fets". Per aquest motiu, tal com ha assenyalat Rovira, "continuarem preguntant pel projecte que, lamentablement continua sent, en data de hui, una aposta, no un fet", ha considerat la regidora.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana