Almassora: El PP urgeix ajudes per a l'economia desprs del pacte de Snchez i Bildu per a afonar-la


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/5/195543_121270/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Almassora | General | 22-05-2020
El PP urgeix ajudes per a l'economia desprs del pacte de Snchez i Bildu per a afonar-la

El Partit Popular d'Almassora tornar a reclamar hui en la comissi del COVID-19 la necessitat d'invertir en el teixit productiu per a salvar l'economia i garantir ocupaci a les ms de 4.400 famlies que a l'abril ho havien perdut. La crtica situaci econmica traduda en atur i Expedients de Regulaci Temporal d'Ocupaci (ERTE) s'ha vist amenaada en les ltimes hores pel pacte entre Pedro Snchez i EH Bildu per a posar fi a la reforma laboral.

Silvana Rovira, regidora del PP a l'Ajuntament d'Almassora, ha recordat que des de fa mesos presentem iniciatives al PSPV perqu el teixit productiu de la nostra localitat no s'afonara. Esperem que passats ms de 60 dies aquestes accions s'habiliten ja, perqu cada dia que passa sense que s'haja habilitat ni una sola acci s un dia que perdem oportunitats per a rescatar pimes que ja han anunciat que no tornaran a obrir.

A aquesta situaci crtica s'ha sumat la decisi de Pedro Snchez de dinamitar l'economia espanyola amb la derogaci ntegra de la reforma laboral que el PSOE ha pactat amb EH Bildu. En opini de Rovira, s la mostra ms evident que en lloc de garantir el futur al nostre pas, el PSOE est apostant per garantir-li la presidncia a Pedro Snchez.

Un escenari que desitgem que no seguisca Almassora, que lamentablement segueix sense aplicar lnies d'ajudes ni accions de reactivaci econmica directes malgrat disposar de sobrada liquiditat per a fer-ho.

En efecte, tal com ha desgranat la regidora, a Almassora s'han susps unes festes, les patronals, que han perms que el PSPV dispose de fons extra. Aix mateix, la programaci cultural tamb s'ha vist suspesa i tot aix cal sumar l'ingrs de donacions annimes i la

renncia de molts collectius a les seues subvencions. Diners hi ha, la qesti s si hi ha voluntat poltica
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana