Almassora: Almassora savana a la provncia i recuperar el dimarts el mercat de roba


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/5/195570_121294/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Almassora | General | 24-05-2020
Almassora savana a la provncia i recuperar el dimarts el mercat de roba

El mercat ambulant d'Almassora recuperar les parades de txtil dimarts que ve 26 desprs de coordinar el dispositiu de seguretat per a garantir les mesures sanitries enfront del coronavirus. Una reuni entre comerciants, tcnics i el regidor de Comer, Javier Mart, ha confirmat la viabilitat de reprendre la iniciativa comercial com a suport al sector en un moment de grans dificultats econmiques que situar a Almassora com a pionera entre els municipis de la seua grandria en l'mbit provincial.
D'aquesta forma, la plaa d'Espanya i l'avinguda Jos Ortiz acolliran a prop de 50 negocis de venda ambulant amb les ms estricticas mesures de seguretat en l'aforament, la higiene i la distncia entre compradors i venedors. Aix ho ha confirmat Mart, qui ha assenyalat que el recinte continuar clos i per a accedir ser necessari utilitzar mscara i gel hidroalcohlico.
Una vegada a l'interior de l'espai a l'aire lliure, els llocs guardaran entre si la mateixa distncia que mantenien fins hui les parades d'alimentaci, les primeres que es van incorporar per tractar-se de bns de primera necessitat. En aquest sentit, Mart ha indicat que en aquesta fase 1 en qu ja est permesa la venda ambulant i l'obertura de comeros amb aforament redut, el retorn del mercat ambulant suposa una oportunitat per als venedors, que durant diversos mesos han roms inactius, aix com una oferta de proximitat per a la clientela.
De nou, el personal de Mercats i la Policia Local vetlaran pel compliment de les mesures de seguretat per a evitar aglomeracions i que, com fins hui, l'activitat comercial es desenvolupe amb normalitat. En aquestes setmanes hem comprovat que el mercat ha tingut molt bona acceptaci i tant clients com venedors han complit escrupolosament amb les mesures, per la qual cosa estem segurs que aix continuar ocorrent a partir de la setmana vinent, ats que ja tots ens hem habituat a la nova situaci, segons l'edil de l'rea.
Exempci de taxes
Cal recordar que el ple de l'Ajuntament d'Almassora ha aprovat la modificaci de l'ordenana per a l'exempci de la taxa per l'ocupaci de la via pblica a les terrasses d'hostaleria i parades del mercat ambulant des del 14 de mar i fins al 31 de desembre de 2020. L'objectiu d'aquesta mesura passa per contribuir a la reactivaci de l'economia amb una iniciativa que afecta a ms de 70 negocis.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana