Almassora: El PP reclama reforar el servei de neteja i voluminosos a la platja per a evitar l'aband


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/5/195591_121316/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2020/5/195591_121316/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Almassora | General | 27-05-2020
El PP reclama reforar el servei de neteja i voluminosos a la platja per a evitar l'aband

El Grup Municipal del PP a Almassora ha sollicitat al PSPV un refor del servei de neteja i retirada de voluminosos en la costa per a atendre les necessitats dels vens. Hi ha contenidors que acumulen restes no necessriament orgnics i s evident que hi ha una necessitat que no est coberta, ha considerat la regidora del PP, Silvana Rovira.

No s la primera vegada que el PP trasllada aquesta petici al PSPV. Ja ho van fer desprs dels danys registrats pel temporal del 31 de mar i 1 d'abril que va provocar greus prdues en habitatges del districte martim. Ara, amb l'arribada del bon temps i la possibilitat dels vens d'accedir a les seues segones residncies, la visi de la nostra costa s'ha convertit en molts sectors en una estampa degradada i d'acumulaci de residus. Ms prpia d'un ecoparc que del carrer d'un residencial.

En aquest sentit, des del PP reclamen que siga tinguda en compte la petici. Aquestes demandes sn peridiques i haurien de ser respostes amb eficcia. D'una altra manera contribum a degradar la imatge d'una costa en la qual viuen centenars de famlies durant tot l'any. Contribuents que, tal com ha assenyalat la regidora del PP, paguen els mateixos impostos que els que vivim al poble i exigeixen, per dret, l'atenci en prestacions que mereixen.

Aix les coses, si ahir la demanda que formulava el PP era la d'un refor del transport pblic, hui reivindica la de la neteja i desinfecci. La nostra platja s Almassora i consegentment ha de ser atesa. Confiem que s'atenga aquesta demanda i es done la deguda cobertura. En tot cas, des del Partit Popular continuarem traslladant les queixes, propostes i demandes que ens formulen els vens del litoral perqu l'objectiu s que entre tots siguem capaos de

corregir situacions problemtiques i contribuir al benestar dels nostres vens, ha manifestat Rovira.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana