Almassora: El PP reclama la intervenci del Consell i la Diputaci per a ser eficaos contra el mosquit


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/5/195617_121338/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Almassora | General | 30-05-2020
El PP reclama la intervenci del Consell i la Diputaci per a ser eficaos contra el mosquit

El Partit Popular d'Almassora ha reclamat la intervenci de les diferents administracions supramunicipals, Consell i Diputaci per a atallar d'una forma coordinada la plaga de mosquits que s'ha disparat com a conseqncia de les pluges registrades en les ltimes setmanes. Si els tractaments que s'estan aplicant a nivell local sn, sens dubte, insuficients, la qual cosa no podem s continuar lamentant-nos sense buscar solucions. Cal exigir a qui governa a nivell autonmic i provincial que s'adopten les mesures oportunes perqu aquesta situaci amaga amb convertir-se en insuportable.

Arturo Soler, regidor del PP a l'Ajuntament d'Almassora, ja va reclamar en el passat ple i en comissions informatives accions contundents en aquest sentit. El PSPV ha de moure fitxa i actuar. Exigir en Diputaci que les mesures que s'han aplicat fins hui es reforcen i coordinar-les amb l'ajuntament i la Generalitat Valenciana per a ser eficaces. I per a aix, recorda Soler, s'ha de ressuscitar aquelles brigades antimosquits que el president Ximo Puig va traure per a una foto en 2018 i de les quals hui res se sap.

Per a Soler, les queixes que estem registrant per aquesta plaga, tant a nivell local com en nuclis residencials, especialment la costa, exigeixen la mxima atenci per a evitar que aquest insecte es reforce encara ms durant els mesos d'estiu que estan per arribar. Per aquest motiu, hem traslladat puntualment totes les protestes que ens han fet arribar residents per la proliferaci de l'insecte a fi que el PSPV actue.

Cal assenyalar que la combinaci de pluges i altes temperatures sn els aliats d'aquest dpter que en aquests moments ja s virulent en la nostra localitat. Als consells que tots de manera individual hem d'aplicar en els nostres domicilis s'ha de sumar, obligatriament, un tractament efica i contundent. s el que esperem que es mobilitze. El PSPV ens tindr al

seu costat per a aconseguir-lo, per no podem seguir croats de braos sense prendre mesures, ha concls el regidor.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana