Almassora: El PP presenta moci per a implicar a Consell y Diputaci en la lluita contra el mosquit


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/6/195654_121374/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Almassora | General | 03-06-2020
El PP presenta moci per a implicar a Consell y Diputaci en la lluita contra el mosquit

El Partit Popular d'Almassora ha presentat una moci en Junta de Portaveus per a implicar el Consell i la Diputaci en la lluita contra la plaga de mosquits. s evident que les actuacions a nivell local sn insuficients. Hem de deixar el lament, que est provocant picades de gravetat en els vens, per a passar a l'acci i reclamar la implicaci de totes les administracions competents.

Aix ho ha considerat Arturo Soler, regidor del PP a Almassora, qui ha posat de manifest que als recursos econmics s'han d'incorporar els mitjans que reforcen els tractaments. D'una banda, ha assenyalat el regidor, les brigades antimosquits que el Consell va anunciar a so de bombo i platerets al novembre de 2018 i de les quals hui res se sap.

D'altra banda, des de la Diputaci, amb accions que permeten coordinar els tractaments i actuar amb fumigacions aries que posen fi a una problemtica que est generant picades de gravetat amenaant amb un problema sanitari i econmic.

En efecte, ha assenyalat el regidor, el mosquit no sols est condicionant l'eixida dels vens al carrer. s que aquestes decisions tenen una implicaci directa sobre els qui tenen terrasses i desprs de dos mesos de tancament han reobert amb el desig de recuperar a poc a poc l'activitat. Si ara, assenyala Soler, es troben amb un insecte que espanta als seus clients, estem davant un vertader problema que supera l'mbit sanitari per a abundar en la crisi econmica.

Per aquest motiu, des del PP confiem que aquesta iniciativa, que pretn coordinar i implicar directament el Consell i a la Diputaci en la lluita contra aquest dpter, s'aprove per part de

tots els grups poltics amb el desig de posar fi a les queixes, cada vegada ms nombroses, dels nostres ciutadans, ha manifestat Soler.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana