Almassora: Almassora activa lOficina dInformaci per a canalitzar ajudes dhabitatge per la COVID-19


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/6/195662_121382/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Almassora | General | 03-06-2020
Almassora activa lOficina dInformaci per a canalitzar ajudes dhabitatge per la COVID-19

L'Ajuntament d'Almassora ha activat l'Oficina d'Informaci per a la Rehabilitaci per a assessorar el venat sobre les ajudes econmiques existents per a les reformes d'edificis, plans d'habitatge i sollicitud de diferents lnies de subvencions. Per a aix, el departament de Territori ha contractat a un gabinet d'arquitectura d'Almassora que atendr amb cita prvia. Per a sollicitar els serveis gratuts, qualsevol persona o empresa pot demanar cita en el Servei d'Informaci i Atenci Ciutadana (964560001).
Segons ha indicat la regidora de l'rea, Carmina Martinavarro, a causa de la crisi de salut pblica a conseqncia del coronavirus, els terminis dels procediments administratius es van suspendre el 14 de mar i han tornat a reprendre's ara, per la qual cosa entenem que s el moment idoni per a reprendre aquest servei, que ser de gran ajuda per a totes les persones que vulguen acollir-se a alguna mena d'ajuda d'habitatge.
Aquest servei d'assessorament a la ciutadania informar, entre altres, de les quatre resolucions de la Generalitat Valenciana que regulen les subvencions per a millora de condicions de l'interior d'habitatges, solucions d'eficincia energtica, foment de la conservaci i accessibilitat i, finalment, ajudes per a la realitzaci d'informes d'avaluaci dels edificis.
L'informe elaborat des del departament municipal de Territori justifica la necessitat del servei davant l'augment de la sollicitud ciutadana d'informaci sobre aquestes ajudes, en particular des del moment de l'entrada en vigor de les noves convocartorias. Per aix, aquesta part considera necessari oferir aquesta prestaci de manera extraordinria fins a la finalitzaci del termini de presentaci de sollicituds i/o de les seues possibles prrrogues.
Tot aix compta amb un pressupost de 3.448,50 euros a abonar al final de la prestaci del servei, que canalitzar el SIAC mitjanant cita prvia telefnica amb l'objectiu d'evitar desplaaments innecessaris. D'aquesta manera, l'atenci presencial nicament es produir en el dia i hora acordats per a l'atenci per part del gabinet d'arquitectura.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana