Almassora: El PP aconsegueix que Almassora demane a Consell i Diputaci intervindre contra el mosquit


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/6/195695_121412/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Almassora | General | 09-06-2020
El PP aconsegueix que Almassora demane a Consell i Diputaci intervindre contra el mosquit

El Partit Popular va aconseguir ahir que la seua moci per a coordinar a totes les administracions en la lluita contra el mosquit tirara avant. s urgent que s'actue perqu cada dia que passa sense aplicar mesures eficaces milers de vens pateixen picades cada vegada ms virulentes, ha assenyalat Arturo Soler, regidor del PP.

La iniciativa, que va rebre una esmena del PSPV, contempla majors recursos de la Diputaci, tant econmics com humans, aix com la intervenci del Consell a travs de les seues brigades antimosquits. Les van anunciar al novembre de 2018, van eixir al desembre d'aqueix mateix any i, des de llavors, res se sap, va lamentar el regidor.

Mentrestant, a Almassora, els vens ixen al carrer a passejar o a comprar amb repellents i blsams, mentre que els nostres negocis, aquells que han pogut recuperar l'activitat grcies a les terrasses, pateixen una plaga que ataca directament als seus ingressos per causar molsties als clients.

Des del PP consideren fonamental la realitzaci de fumigacions aries, les que el Consell ha informat que la Diputaci del PSPV no ha sollicitat per a la nostra provncia. s necessari habilitar totes les mesures perqu el que s evident s que aquest s un problema que es repeteix any rere any i al qual no podem donar-li l'esquena.

En aquest sentit, la uni de tots els esforos i l'actuaci coordinada, amb la mxima informaci de totes les administracions, s fonamental perqu aquesta situaci s'atenue i es controle. Perqu de poc serveix tirar pilotes fora com ha fet la diputada socialista de Medi natural acusant els ajuntaments de ser els responsables de la reproducci d'aquest insecte. Si hi ha un problema, cal actuar tots de manera conjunta per a donar solucions a una plaga que s'estn ja per ms del 50% del nostre territori, ha concls el regidor.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana