Almassora: El PP d'Almassora reivindica la festa del bou al carrer enfront de l'atac de l'esquerra


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/6/195726_121438/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Almassora | General | 13-06-2020
El PP d'Almassora reivindica la festa del bou al carrer enfront de l'atac de l'esquerra

El Partit Popular d'Almassora ha reivindicat la festa del bou al carrer desprs de l'atac del Consell promogut per Comproms i avalat pel PSPV. La decisi de la Conselleria d'Agricultura d'excloure de les ajudes a autnoms a les ramaderies de cria de caps de bestiar braus ha suposat una maada per a un festeig que no sols s tradici, s motor econmic i generador de 300 milions de beneficis directes i indirectes.
Arturo Soler, regidor del PP a Almassora, ha sigut l'encarregat de defensar aquesta setmana una iniciativa que el PP ja va reclamar en el ple del passat mes de maig. Tornem a reivindicar el suport per a aquests autnoms que mereixen, com qualsevol altre, un suport del Consell que Comproms nega i Ximo Puig beneeix.
Amb 9.320 festejos a l'any i 29.830 caps de bestiar previstos per a exhibir, privar als ramaders d'aquestes ajudes suposa el sacrifici de 6.000 caps de bestiar i prdues econmiques de 84 milions d'euros als quals cal sumar els 3.000 llocs de treball directes i indirectes.
El sectarisme de l'esquerra persegueix una altra fi: acabar amb la tradici del bou a carrer. Un festeig que, tal com ha assenyalat Soler, no s patrimoni de cap partit poltic, pertany al poble i s'hereta de pares a fills, generaci rere generaci. No entenem el desig irrefrenable de l'esquerra, la que governa la Generalitat Valenciana, d'imposar el seu criteri i privar a la nostra provncia d'aquest festeig.
Des d'ac, ha concls el regidor, els animem a reconsiderar la seua obstinaci que noms demostra l'integrisme dels seus actes i a reconixer el mscul d'aquest festeig que dem eixir al carrer perqu PSPV i Comproms els escolten. Els animem a tindre en compte a la poblaci per a garantir que s'atn l'inters general de la ciutadania. I a escoltar a Almassora, on hi ha milers d'afeccionats taurins i el bou al carrer forma part del nostre ADN. Llarga vida a la festa, ha concls el regidor.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana