Almassora: Ms de 400 famlies d'Almassora perden la seua ocupaci des de gener


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/6/195764_121474/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Almassora | General | 16-06-2020
Ms de 400 famlies d'Almassora perden la seua ocupaci des de gener

Ms de 400 famlies d'Almassora han perdut la seua ocupaci en els primers cinc mesos de l'any tal com reflecteix el Servei Pblic d'Ocupaci Estatal (SEPE). Els 1.836 vens que al gener estaven buscant una ocupaci s'han disparat als 2.241 que al maig es trobaven en aquesta mateixa situaci.

L'escenari s difcil i complicat perqu a la crisi estructural que ja venia del passat any s'ha sumat la pandmia del coronavirus que no sols ha comportat la tragdia de milers de vctimes, sin que a ms s'ha tradut en la prdua del manteniment per a centenars de famlies de la nostra poblaci.

Aix ho ha considerat la portaveu del PP a Almassora, Mara Tormo, qui ha reclamat un pla d'impuls al comer com a eix vertebrador de l'economia local i motor econmic del municipi. Aquesta situaci tan crtica que revelen els registres del SEPE ens ha d'obligar a adoptar mesures que des del PP portem reclamant des que el mar passat es va decretar l'estat d'alarma.

Per a Tormo, s fonamental treballar per una localitat que no patisca els estralls econmics d'una crisi que al sanitari ha portat aparellat l'econmic. Si no actuem amb una injecci directa que active el nostre teixit comercial estem espentant a moltes famlies a acabar trucant a les portes de Serveis Socials, com de fet ja est ocorrent.

Aix les coses, s fonamental que ens activem i que es posen en marxa incentius per al teixit econmic del nostre municipi. En aquest sentit, ha recordat Tormo, en l'ltim ple aprovem una moci del PP per a reclamar a la Generalitat Valenciana una segona convocatria d'ajudes per a atendre el 98% d'autnoms que a Almassora no han pogut beneficiar-se

d'aquesta lnia autonmica. No obstant aix, aquesta acci ha de vindre acompanyada d'un altre pla a nivell local que esperem que desprs de tres mesos d'estat d'alarma s'active definitivament. Milers d'autnoms de la nostra localitat ho agrairan.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana