Almassora: El PSOE mant el seu cstig als autnoms d'Almassora sense ajudes ni un pla de suport


 
La Plana al Dia | Almassora | General | 29-06-2020
 

El PSOE d'Almassora mant el seu cstig als autnoms de la localitat sense ajudes ni un pla de suport desprs que el passat 14 de mar el Govern d'Espanya decretara l'estat d'alarma i suspenguera l'activitat econmica. La frenada econmica, que ha suposat per a centenars d'autnoms del municipi prdues incalculables, no ha trobat del PSOE una m tendida per a superar amb garanties aquesta crisi sanitria i econmica.

El Partit Popular va plantejar des del minut zero un pla d'ajudes que evitara el tancament d'empreses. Des de mar hem estat plantejant alternatives, opcions i propostes. Cap ha encaixat per al PSOE perqu, senzillament, no tenen gens d'inters a injectar un euro als quals sn pilars de l'economia de la nostra localitat.

Per a Silvana Rovira, regidora del PP a Almassora, aquesta s la mostra ms evident de com el PSOE ha donat l'esquena als nostres comeros. Som de les poques localitats de la provncia amb ms de 20.000 habitants on no s'han prestat aquest tipus d'ajudes als autnoms. Una trista notcia que es tradueix en tancaments de negocis i acomiadaments d'empleats.

Per al PP, encara no s tard per a ajudar. Almassora disposa de milers d'euros de les festes de Santa Quitria que lamentablement vam haver de suspendre com a conseqncia de la pandmia. A aquests fons calen sumar les renncies de subvencions per part de molts collectius, a ms de donacions que han anat dirigides a palliar les urgncies del COVID-19.

A tot aix, cal sumar el redut deute municipal de l'ajuntament, la mateixa que la prpia alcaldessa socialista promocionava fa pocs mesos, al febrer. Ens preguntem per qu amb

tanta liquiditat i capacitat per a ajudar als qui ms ho necessiten, el PSOE continua decidit a afonar-los. Almassora no mereix aquest tracte, ha considerat la regidora.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana