Almassora: El PP planteja un pla d'adecuaci de voreres per a garantir la seguretat als vianants


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/7/195878_121557/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2020/7/195878_121557/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Almassora | General | 01-07-2020
El PP planteja un pla d'adecuaci de voreres per a garantir la seguretat als vianants

El Partit Popular d'Almassora ha proposat l'elaboraci d'un pla integral d'adequaci de voreres per a garantir la seguretat als vianants i evitar que aquests acaben circulant per la calada com a conseqncia del mal estat dels circuits per als vianants.

La iniciativa respon a les queixes que molts ciutadans ens han fet arribar per trams de voreres que no tenen paviment, s'han convertit en zones enjardinades per la falta de neteja o, directament, no existeixen.

Arturo Soler, regidor del PP a l'Ajuntament d'Almassora, ha explicat que el principal repte s assegurar als nostres vens que disposen de passos adequats i adaptats per a caminar amb seguretat. Es dona la circumstncia, ha explicat el regidor, que hi ha carrers en les quals les rajoles estan soltes o les vorades s'han alat, o la vorera resulta impracticable perqu on hauria d'haver-hi paviment noms hi ha herbes i matolls.

Aquesta situaci provoca accidents peridics que podrem evitar, riscos per als vianants que baixen a la calada per on discorren els vehicles i una imatge degradada de la nostra localitat.

En aquest sentit, ha assenyalat Soler, una soluci senzilla i que permetria establir zones de treball segons sectors seria la d'establir un pla integral de voreres que garantira l'adequaci d'aquests passos per als vianants que peridicament haurien de revisar-se per a assegurar el seu estat ptim. s una bona mesura per a evitar que Almassora present una imatge que no s la que mereix i, sobretot, perqu els nostres vens passegen amb seguretat i garanties pel carrer, ha manifestat l'edil.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana