Almassora: El PP demana frenar el tancament de l'oficina de repartiment de Correus a Almassora


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/7/195899_121574/1_M1.jpg
Publicitat
La Plana al Dia | Almassora | General | 02-07-2020
El PP demana frenar el tancament de l'oficina de repartiment de Correus a Almassora

El Partit Popular d'Almassora presentar moci al prxim ple per a evitar que l'oficina de repartiment que Correus posseeix en la localitat tanque les seues portes. El servei, que compta amb una desena de treballadors, t previst el seu tancament per a traslladar-se a l'oficina de Vila-real, la qual cosa comportar que tota la poblaci d'Almassora veja minvat un servei cmode i til que no podem permetre que desaparega.

El regidor del PP a Almassora, Vicente Blay *Casino Serra, ha anunciat la presentaci d'una iniciativa al ple per a exigir una prestaci bsica per a la ciutadania. Amb ms de 26.000 habitants, prop de 3.000 censats a la platja, el tancament d'aquesta oficina comportar retards de fins a dos dies per als paquets que no s'hagen pogut entregar en domicili per l'absncia del client.

Estem fent passos arrere en el benestar i serveis a la nostra poblaci. No s la primera retallada que patim, ja que durant aquests anys hem vist com a poc a poc es perdien prestacions sanitries tant en Pius XII com en el consultori de la platja, que l'any passat va retallar serveis i enguany est tancat.

Ara, el tancament de l'oficina de repartiment de Correus s una retallada ms a la qualitat de vida d'Almassora que no podem permetre. Per aquest motiu, hem proposat una moci que esperem que compte amb el suport de tots els partits perqu es tracta de mantindre un servei d'utilitat per al conjunt de la poblaci.

Cal assenyalar que el tancament de l'oficina de repartiment d'Almassora, amb entrada pel carrer San Salvador, comportar el desmantellament d'un servei que assumir l'oficina de Vila-real. Fins ara, els paquets que no havien pogut ser entregats en domicili en el moment

en qu es realitzava el repartiment es podien recollir en l'oficina d'Almassora. Una vegada es tire el tancament a l'oficina, aquests tornaran a Vila-real provocant un retard de fins a dos dies en el lliurament per als clients, tal com han assenyalat els propis treballadors.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana