Almassora: El PP reivindica la infermera escolar per a collegis i instituts que va reclamar en 2019


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/7/195927_121600/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Almassora | General | 05-07-2020
El PP reivindica la infermera escolar per a collegis i instituts que va reclamar en 2019

El Partit Popular va aconseguir el passat 9 de desembre que la seua moci per a dotar als collegis i instituts de la localitat d'infermera escolar tirara avant per unanimitat. D'aquell acord han passat quasi set mesos i en aquests moments el servei segueix sense estar habilitat en els centres educatius.

Si la mesura que aprovem fa ara ms de mig any ja tenia certa urgncia, ara, encara la t ms, ha considerat el regidor del PP, Vicente Blay. El regidor considera que el PSOE ha tingut temps ms que suficient per a treballar en la implantaci d'aquest servei en collegis i centres d'Educaci Secundria Obligatria.

En l'actualitat, a escassos dos mesos de l'inici del curs lectiu i en un escenari marcat per la pandmia del coronavirus, el servei d'infermeria escolar s una necessitat que esperem que el PSOE tinga planificada per a l'inici de cicle lectiu.

Des del PP, la moci que anunciem al novembre i portem a ple el 9 de desembre, recollia no sols una proposta que partia de les prpies famlies d'alumnes, sin tamb del conjunt de les comunitats educatives que consideraven el servei til i prctic.

Aquella proposta, que totes les formacions poltiques van recolzar, s urgent que s'active. Els protocols COVID-19 que s'estan dissenyant en els centres comptaran amb una protecci extra si el PSOE activa aquest servei que en aquests moments segueix sense estar habilitat. Aix les coses, preguem que desprs de ms de set mesos des que es va adoptar l'acord, siguen capaos de garantir aquest servei d'infermeria a l'alumnat que a partir del setembre vinent tornar a les aules. Perqu factible s tal com demostren municipis governats pel PP, com s el cas d'Onda i Benicssim, on aquesta prestaci ja estava operativa l'any passat

i els alumnes gaudeixen d'un servei d'infermeria til que en temps de coronavirus s encara ms necessari.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana