Almassora: Almassora inaugura el Mercat de la Platja amb 28 parades


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/7/195933_121606/1_M1.jpg
Publicitat
La Plana al Dia | Almassora | General | 06-07-2020
Almassora inaugura el Mercat de la Platja amb 28 parades

El mercat ambulant inaugura este diumenge la seua presncia en el districte martim d'Almassora. Des de hui fins al 30 d'agost, els carrers Mestral i Roser de la Mar acolliran ininterrompudament el mercat ambulant cada diumenge. Els vens podran gaudir d'un total de 28 parades, dividides en 20 llocs de txtil, set d'alimentaci i un lloc de cafeteria. El recinte estar barrat, amb els carrers tallats per la Policia Local, i les mateixes mesures de seguretat contra el coronavirus que el mercat situat en la plaa Espanya.
A causa de la situaci actual derivada per la COVID-19, el mercat del districte martim comptar amb les mateixes mesures de seguretat que el situat en la plaa Espanya i l'avinguda Jos Ortiz. En la seua ubicaci habitual, el recinte de la platja estar limitat, amb l'aforament controlat, l's obligatori de mscara per a accedir i s'exigir respectar la distncia de seguretat. A ms, tcnics del consistori repartiran gel desinfectant en l'entrada, hi haur presncia de la Policia Local i hi haur un punt d'entrada i un d'eixida.
El recinte obri les seues portes des de les 7.00 hores fins a les 13 hores. A ms, el pblic que acudisca al mercat ambulant de la platja d'Almassora podr trobar 20 llocs destinats al txtil, amb varietat de roba, calat i complements. Quant a l'alimentaci, els vens trobaran set llocs de fruita i verdura. Finalment, a causa de la llunyania amb algun local de restauraci, els clients podran gaudir d'un lloc de cafeteria.
El regidor de Comer, Javier Mart, ha animat als vens a acudir al mercat ambulant de la platja. Hem fet un esfor perqu els vens de la platja compten amb un mercat ambulant segur contra el coronavirus tots els diumenges, per aix animem al venat a acudir a aquest recinte per a afavorir al xicotet comer d'Almassora, ha declarat Mart.
Cal recordar que el mercat ambulant situat en la plaa Espanya i l'avinguda Jos Ortiz va ser el primer mercat de roba de la provncia de Castell que va tornar a obrir les seues portes desprs de l'estat dalama. Pel que respecta als llocs de fruita i alimentaci tamb va ser un dels pioners en la seua obertura inicial desprs del cofinament causat pel coronavirus.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana