Almassora: Almassora deixa en l'aire implantar la infermeria escolar


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/7/195962_121632/1_M1.jpg
Publicitat
La Plana al Dia | Almassora | General | 14-07-2020
Almassora deixa en l'aire implantar la infermeria escolar

El PSOE ha deixat en l'aire la implantaci del servei d'infermeria escolar que el PP va reclamar l'any passat en ple per qestions tcniques. Aix ho ha argumentat l'equip de govern renunciant a una prestaci que s que funciona i amb excellents resultats en altres localitats de la provncia de Castell, com s el cas de Benicssim o Onda.

Mara Tormo, portaveu del PP a Almassora, va sollicitar informaci al PSOE sobre la previsi d'implantaci del servei en comissi i en l'ltim ple. Si l'alcaldessa es troba amb dificultats tcniques li convidem a consultar les frmules administratives aplicades en altres localitats de la nostra provncia que s han perms dotar als centres educatius d'aquesta prestaci.

La soluci, en opini de Tormo, passa per la implicaci. Si el PSOE estiguera realment interessat a activar aquesta prestaci, estem convenuts que es mouria. I s el que pretn el PP. No qestionem els informes tcnics, per descomptat. Noms plantegem que s'acudisca a altres consistoris on no l'experincia funciona amb l'aval administratiu oport.

Cal recordar que el Partit Popular va presentar el passat 9 de desembre una moci per a dotar als collegis i instituts de la localitat d'infermera escolar. La proposta va comptar amb el suport de tots els grups poltics i va suposar un pas definitiu per a aconseguir aquest servei. Set mesos desprs de l'acord plenari la soluci del PSOE s que els informes tcnics no permeten implantar est el servei. Nosaltres s que creiem que hi ha opcions. Almenys cal estudiar altres experincies i intentar aplicar-les a Almassora. Per aquest motiu, ens oferim a acompanyar al PSOE als ajuntaments de Benicssim o Onda, on governa el PP, perqu coneguen de primera m com s'ha tramitat aquesta prestaci de la qual ja gaudeixen centenars d'estudiants, ha manifestat la portaveu.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana