Almassora: El PSOE dona l'esquena als autnoms d'Almassora sense un pla d'ajudes directes


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/7/196023_121682/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Almassora | General | 26-07-2020
El PSOE dona l'esquena als autnoms d'Almassora sense un pla d'ajudes directes

El PSOE d'Almassora ha convertit a la localitat en l'nic municipi de ms de 25.000 habitants que no ha establit un pla d'ajudes directes a autnoms. Des de municipis tan xicotets com Sant Jordi, que va activar fa mesos el seu pla de xoc, fins uns altres com Onda, que ja al mar va aprovar mesures de suport directe als professionals, han desenvolupat programes que a Almassora segueixen sense habilitar-se.
Des del Partit Popular d'Almassora, Silvana Rovira, regidor del PP, recorda que des del minut zero vam proposar incentius que palliaren l'asfxia a la qual l'estat d'alarma havia abocat a centenars de negocis de la nostra localitat. Hem sigut lleials des del confinament al PSOE per a promoure incentius directes i ajudar als nostres comerciants i autnoms.
No obstant aix, passats ms de 4 mesos des que s'adoptaren mesures extraordinries com a conseqncia de la pandmia, la realitat s que a Almassora el PSOE ha donat l'esquena als qui cada dia s'esforcen per garantir el millor servei i prestar la millor atenci a la nostra poblaci.
Per a Rovira, els autnoms sn motors econmics, pilars de la nostra economia. Generen ocupaci i sn font de riquesa. No obstant aix, la situaci que hem viscut i la que encara estem experimentant ha condicionat la seua activitat de manera considerable traduint-se en prdues econmiques d'abastos incalculables.
Per aquest motiu, des del Partit Popular d'Almassora hem sigut des del primer dia la veu ce aquests professionals, traslladant al PSOE les necessitats que ens han transms amb la intenci d'habilitar mesures que foren eficaces i evitaren el tancament d'empreses i la destrucci d'ocupaci. En aquests moments, Almassora comptabilitza 2.327 vens en atur enfront dels 1.836 del mes de gener i molts negocis han tancat definitivament la seua activitat. No podem esperar ms, s necessari que el PSOE actue ja perqu fons t per a garantir aquest suport al nostre teixit econmic, ha considerat la regidora.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana