Almassora: El PP reclama cmeres de seguretat i refor de neteja al barri Botnic Calduch


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/8/196080_121735/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Almassora | General | 12-08-2020
El PP reclama cmeres de seguretat i refor de neteja al barri Botnic Calduch

El Partit Popular a Almassora, a travs del seu portaveu, Mara Tormo, ha reclamat al PSOE que no oblide als vens del barri Botnic Calduch que continuen hui reclamant solucions a la inseguretat i la brutcia acumulada en el residencial. Des de fa ms d'un any, els residents d'aquest barri de la localitat esperen que el PSOE complisca la seua promesa d'installar cmeres de vigilncia. Una petici formulada pel barri a la qual el PSOE havia de respondre desprs de sollicitar-lo a la Subdelegaci del Govern i de la qual hui res se sap.
A aquesta circumstncia, que els vens demanden per a millorar les condicions de seguretat de l'entorn residencial, reclamen aix mateix la convocatria d'una Junta de Seguretat amb la junta directiva de l'associaci de vens del barri Botnic. Tampoc saben res i creiem que seria de gran ajuda mantindre aquesta reuni per a traar un pla, de la m de les Forces i Cossos de Seguretat de l'Estat, per a reforar la seguretat i evitar la delinqncia i el vandalisme.
Tormo tamb ha reclamat la millora de la illuminaci que consideren els vens necessria per a frenar la inseguretat. Els vens exigeixen que s'installe un fanal entre l'avinguda Barcelona i l'avinguda Jos Ortiz, al carrer Dos de Maig, que donaria tranquillitat als vens que consideren que segueix mal illuminada.
Aix mateix, la bateria de millores per al barri passa tamb per un refor de la neteja. Ning pot entendre que continue registrant-se en aquest barri un gran nombre de mobles i estris abandonats, aix com brutcia en zones d'esbarjo i esplai. Cal actuar a tots els nivells per a corregir aquesta situaci, ha manifestat Tormo.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana