Almassora: Almassora afronta la volta a les aules sense la infermeria escolar que el PP va sollicitar en 2019


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/8/196165_121813/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Almassora | General | 31-08-2020
Almassora afronta la volta a les aules sense la infermeria escolar que el PP va sollicitar en 2019

Almassora afrontar la volta a les aules sense la cobertura de la infermeria escolar que el PP va reclamar el 9 de desembre de 2019. La iniciativa, secundada per tots els grups, s'ha tradut en inacci en mans de PSOE i Ciutadans, que a menys d'una setmana que centenars d'escolars tornen a les aules segueixen sense habilitar una prestaci que ja est operativa en altres municipis de la provncia de Castell.

En el moment en qu ms es necessita l'atenci d'aquests professionals, el PSOE ha decidit donar l'esquena a les comunitats educatives i descartar una prestaci que creiem que haguera donat garanties i certitud a les famlies, ha considerat la regidora del PP, Ana Archils.

El 9 de desembre de 2019 el PP va presentar una moci per a promoure la implantaci d'aquest servei a les aules. Tots van votar a favor per la pregunta que es fan moltes famlies s per a qu serveixen els acords plenaris. s evident, tal com ha assenyalat Archils, que quan s'aprova una moci s per a complir-la, no per a ignorar-la. I lamentablement amb el PSOE ja s habitual que els acords plenaris es convertisquen en paper mullat.
L'exemple de la infermeria escolar, que ha obligat el PP a portar de nou al ple aquest mes d'agost la moci, s similar a la moci de reobertura del consultori mdic de la platja. En l'estiu de 2019 van retallar el servei d'atenci als vens de la platja i presentem una moci per a recuperar l'horari habitual. La realitat s que el PSOE no sols va justificar la retallada sin que a ms aquest estiu directament l'han tancat.

Des del PP, continuarem exigint la implantaci del servei d'infermeria escolar a les aules perqu considerem que Almassora disposa de fons suficients per a assumir aquests costos, desprs d'haver susps les festes patronals de maig i octubre. La qesti s si existeix voluntat, perqu s ac on cada vegada s ms evident que ni PSOE ni Ciutadans tenen gens d'inters a garantir aquesta seguretat i certitud a les famlies.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana