Almassora: El PP clama un pla d'ajudes per als autnoms d'Almassora que evite la seua runa


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/9/196315_121949/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Almassora | General | 23-09-2020
El PP clama un pla d'ajudes per als autnoms d'Almassora que evite la seua runa

Els centenars d'autnoms que operen a Almassora i que en data de hui mantenen els seus negocis oberts segueixen sense rebre un sol euro en forma d'ajudes directes de l'Ajuntament d'Almassora. La situaci, sis mesos desprs que es decretara l'estat d'alarma per part del PSOE, s hui encara ms crtica perqu els esforos dirigits a suportar les despeses amb una caiguda d'ingressos acumulen molts mesos de sacrificis sense una sola ajuda per part del consistori.
Silvana Rovira, regidora del PP a l'Ajuntament d'Almassora ha reivindicat, una vegada ms la necessitat de fer costat als qui sn motors d'ocupaci i riquesa per a la poblaci. Als qui hem reclamat blindar des del mar passat amb un pla d'ajudes municipal que atenga les urgncies derivades per la pandmia i que ha provocat ja que molts acaben tancant la seua activitat perqu no han pogut fer front a unes despeses que han vingut acompanyats d'una caiguda en picat dels ingressos.
En aquest sentit, hui continua sent fonamental una injecci econmica directa que permeta als autnoms fer front a una situaci crtica i en extrem complicada. Les ajudes convocades per la Generalitat Valenciana no van aconseguir tots els autnoms d'Almassora que esperaven trobar en el consistori aqueix suport econmic que no ha arribat.
La suspensi de les festes, la renncia de subvencions, les donacions... tot ha suposat un volum extraordinari de fons que hauria d'haver tingut en compte als autnoms als qui, no obstant aix, tant PSOE com Ciutadans han abandonat. Des del Partit Popular, ha considerat Rovira, continuarem reivindicant la seua activitat com a fonamental i bsica per a garantir la salut econmica i futur del nostre municipi. Donar l'esquena als qui generen riquesa, ocupaci, servei i oportunitats s conduir a la nostra localitat cap a unes taxes de desocupaci que lamentablement han experimentat un increment alarmant. No s tard reconduir aquesta situaci i aplicar poltiques d'incentius i desenvolupament. No s tard per a garantir l'ocupaci, futur i oportunitats als nostres vens, ha manifestat Rovira.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana