Almassora: El PP anima al PSOE a eixir al carrer per a atendre les urgncies que demanda Almassora


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/9/196329_121960/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Almassora | General | 27-09-2020
El PP anima al PSOE a eixir al carrer per a atendre les urgncies que demanda Almassora

El Partit Popular a Almassora va convidar ahir en ple al PSOE i el seu soci de Ciutadans la necessitat de eixir el carrer per a atendre les urgncies que demanda Almassora i a les quals es continua donant l'esquena.
El ple celebrat ahir en el consistori va acordar una modificaci de crdits que continua donant l'esquena als autnoms, empreses i comeros. Jos Claramonte, regidor del PP a l'Ajuntament d'Almassora, va reivindicar fons per a garantir activitat i servei als qui sn motor econmic. Perqu donar l'esquena al teixit productiu s en la prctica sembrar la runa.
Des del Partit Popular d'Almassora hem apostat des del minut zero d'aquesta pandmia per recolzar als qui sn motors d'ocupaci i garantia d'oportunitats. No obstant aix, ni PSOE ni Ciutadans han considerat necessari crear un fons d'ajudes directe per als autnoms i aquesta circumstncia ha provocat ja tancaments de negocis en la nostra localitat.
Espervem que l'acord que la coalici d'esquerres va portar ahir a ple contemplara aquestes ajudes. No obstant aix, una vegada ms, han tornat a negar-les. S'ha perdut una altra oportunitat, ha assenyalat el regidor del PP, per a fer costat als qui sostenen l'economia i garanteixen ocupaci i nmina a centenars de famlies del nostre municipi.
Una circumstncia a la qual el PP suma l'opacitat i falta de transparncia que PSOE i Ciutadans han practicat una vegada ms en la tramitaci de la modificaci de crdits. Ens han informat pocs minuts de l'inici del ple de la concreci dels projectes als quals la coalici havia previst dedicar els fons. No votarem en contra de cap acci que siga positiva per al nostre municipi. No obstant aix, no per aix deixarem de qestionar que es continue excloent de la distribuci de fons a un sector bsic de l'economia que ha patit els estralls de la pandmia i sis mesos desprs lluita per la supervivncia.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana