Almassora: La Polica de Almassora incorpora equips contra inundacions


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/10/196428_122050/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Almassora | General | 12-10-2020
La Polica de Almassora incorpora equips contra inundacions

La Policia Local d'Almassora ha incorporat als seus equips material especfic de protecci i resposta en cas d'inundacions. Es tracta de 14 vestits per a pluja i dos equips complets de salvament que el comissari cap, Roberto Verdoy, va sollicitar per a la plantilla amb l'objectiu de millorar la seguretat dels agents i, al temps, garantir una millora en els temps de rescat en emergncies.

En concret, la Policia Local d'Almassora ha incorporat 14 equips per a pluja formats per mico amb botes de goma i butxaques termosellados i, al temps, dos equipaments complets de salvament que inclouen tres jupetins automtics salvavides, dos cinturons de seguretat amb argolla i dos salvavides que incorporen corda de 30 metres per a facilitar el desplaament dels agents fins a una persona atrapada per inundacions en un supsit de fort temporal.

Verdoy ha mostrat a l'alcaldessa, Merche Gal, i al regidor de Seguretat, Javier Mart, els nous equips d'emergncia que el departament ha incls entre el vestuari reglamentari i el material de salvament. Mart ha recalcat la voluntat que mai hgem d'estrenar-los per que, en cas de patir unes inundacions com les del passat mes de mar, puguem protegir millor als treballadors i als afectats.

La inversi, que supera els 2.600 euros, se suma als 18.000 euros reservats en l'ltim ple de l'Ajuntament d'Almassora per a la compra d'un nou vehicle patrulla que millore la flota disponible. La modificaci de crdit aprovada en sessi plenria permetr destinar a despeses ms urgents el pressupost que l'Administraci local no ha pogut gastar en activitats suspeses pel coronavirus, com les dues setmanes de festes patronals o esdeveniments culturals, esportius i comercials.

Bancs (18.000 euros), marquesines (13.215) i papereres (4.785) tamb rebran part d'aquests fons per a executar millores en la via pblica. A ms estan previstes les actuacions de renovaci de paviment al carrer del Torrell (23.486,84), el carrer Indstria (30.000 euros) o la rotonda d'intersecci entre la N-340 i el polgon Ramonet (30.000), desgastades pel pas de vehicles pesats.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana