Almassora: Almassora renova el seu autobs urb per un huit vegades ms eficient


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/11/196676_122269/1_M1.jpg
Publicitat
La Plana al Dia | Almassora | General | 16-11-2020
Almassora renova el seu autobs urb per un huit vegades ms eficient

La Regidoria de Participaci Ciutadana de l'Ajuntament d'Almassora ha renovat l'autobs urb per un huit vegades menys contaminant que l'anterior. L'empresa Hicid SA, responsable de la gesti d'aquest servei en la localitat, ha sigut l'encarregada d'executar el canvi de vehicle que ja circula pel municipi. A ms, l'itinerari que recorre aquest autocar afig una nova parada en l'avinguda Jos Ortiz, a l'altura de l'Escola Taller al costat de l'edifici dels Serveis Socials d'Almassora.

El nou vehicle, que circula pel poble i la platja, compta amb una rampa manual d'accs per a persones amb discapacitat, carros de beb o de la compra. Entre les novetats de l'autobs tamb hi ha cartells digitals per a anunciar els missatges informatius, seients embuatats ms cmodes que els anteriors i una taxa de contaminaci molt de menor.

L'alcaldessa, Merche Gal, i la regidora de Participaci Ciutadana, Mara Luisa Renau, acompanyades per Luis Rubert, gerent de l'empresa concessionria del servei, han realitzat l'itinerari per Almassora amb el nou vehicle. Rubert ha explicat a ambdues les novetats i avantatges que ofereix el nou autobs per als usuaris habituals que trien aquesta opci com a mitj de transport.

Des del consistori volem agrair a l'empresa el seu comproms amb Almassora, la nostra localitat necessitava ja un autobs nou, ms eficient i complet per al seu recorregut pel nucli urb i martim, a ms hem decidit mantindre els horaris i tarifes i incrementar una parada ms per a atendre la demanda dels vens de la zona, ha declarat l'edil de Participaci Ciutadana.

Cal recordar que desprs de la inclusi de la parada a l'Escola Taller, la ruta urbana compta amb un total de 15 parades, amb un temps de viatge de 15 minuts cada trajecte. D'altra banda, la ruta martima compta amb un total de 20 parades, amb un temps de viatge de 45 minuts aproximadament cada trajecte.

Els horaris de la ruta urbana es mantenen de dilluns a divendres a les 9.30 hores, 10.30, 11.30, 12.30, 14, 17.15 i 18.15. El dissabte l'ltim servei s a les 12.30 i la plaa Doctor Fleming acull totes les eixides. Els horaris de la lnia de la platja es mantenen de dilluns a divendres a les 8.15 hores, 9.45, 10.45, 11.45, 12.45, 14.15, 17.30 i 18.30. El dissabte l'ltim servei s a les 12.45 i la plaa Doctor Fleming acull tamb totes les eixides.

Finalment, el consistori al costat de l'empresa que gestiona el servei han decidit mantindre els preus de la ruta urbana: bitllet normal urb per 0,60 euros, famlia nombrosa de categoria general 0,40, famlia nombrosa de categoria especial 0,25, majors de 65 anys i pensionistes gratis i bo de 10 viatges per cinc euros amb tres de fiana.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana