Almassora: El PP reclama el mxim esfor per a crear ocupaci a Almassora enfront d'un 2021 crucial


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/11/196711_122301/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Almassora | General | 20-11-2020
El PP reclama el mxim esfor per a crear ocupaci a Almassora enfront d'un 2021 crucial

El Partit Popular d'Almassora ha reclamat a PSOE i Ciutadans que siguen capaos de posar tots els recursos de la nostra localitat al servei de la creaci d'ocupaci i generaci d'oportunitats per a afrontar un 2021 crucial. Si aquest ajuntament gaudeix d'una situaci sanejada i amb fons suficients per a afrontar un projecte, est, sense cap gnere de dubtes, ha de ser el de donar treball als 2.000 vens que estan en atur i als centenars que estan afectats per un ERTO (Expedient de Regulaci Temporal d'Ocupaci).
Des del Partit Popular, la regidora Silvana Rovira considera una obligaci, atendre la situaci d'indefinici econmica que travessen molts vens perqu o b un o els dos membres de la unitat familiar s'han quedat en atur. Per a evitar que aquest drama es tradusca en un devessall de subsidis a les portes de Serveis Socials, hem de planificar una estratgia de reactivaci econmica que passa, necessriament, per blindar a autnoms i pimes, bonificar empreses i promocionar les fortaleses de la nostra localitat amb l'objectiu d'atraure inversions.
La idea no s nova. s la que el PP porta reclamant des que el 14 de mar es decretara l'estat d'alarma. La que PSOE i Ciutadans han ignorat de manera conscient des de fa 9 mesos deixant desateses a moltes famlies i obligant al tancament a molts autnoms que amb un suport econmic hagueren pogut mantindre en actiu el seu negoci.
No podem fomentar la runa, hem de promoure l'ocupaci. I per a aconseguir-ho, Almassora disposa de fons suficients provocats per la suspensi de festes patronals, per la devoluci de subvencions de moltes entitats socials, esportives i culturals, i per l'ingrs de donatius annims dirigits a ajudar en aquest moment de crisi.
Un escenari que en 2021, tots els indicadors econmics, adverteixen que s'empitjoraran fins al punt de portar-nos a una economia de guerra. s un fet que hem d'afrontar amb tots els ressorts i mecanismes capaos de frenar la runa i la misria en la nostra localitat. Perqu a Almassora hi ha talent, esfor i emprenedoria, noms fa falta tindre a uns poltics capaos de creure en ells, ha declarat Rovira.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana