Almassora: Almassora inverteix 40.000 euros en un circuit infantil


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/11/196741_122321/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Almassora | General | 23-11-2020
Almassora inverteix 40.000 euros en un circuit infantil

La Regidoria de Serveis Pblics de l'Ajuntament d'Almassora ha invertit 40.000 euros en la creaci d'un circuit infantil adaptat al carrer Pepe Clausell, al costat del parc de Pesudo. Els treballs, que van comenar la setmana passada, estaran acabats a principis de desembre. El circuit ser adaptat ja que complir amb la norma d'accessibilitat quant a pendents. A ms, l'espai comptar amb diferents tipus de paviments que permetran a les persones amb cadira de rodes experimentar amb les textures al llarg del passeig.

Cal destacar que el consistori ha triat aquest punt del carrer Pepe Clausell, en els voltants del parc de Pesudo, amb l'objectiu d'incrementar l'oferta esportiva i familiar de la zona. D'aquesta manera, aquest punt d'Almassora comptar amb aquest circuit infantil adaptat, la ruta per a passejar, el gimns amb barres i mquines, el carril bici, el skate park, etc. En definitiva, un permetre als afores de la localitat perqu les famlies puguen gaudir a l'aire lliure de tota mena d'activitats, ms si cap amb la situaci actual amb la COVID-19.

El recinte comptar amb un itinerari accessible que s'elevar fins a una altura mxima de 1,80 metres, al costat del punt ms alt hauran dos ponts de fusta amb un pas inferior. A ms, el circuit comptar amb huit panells de diferents textures que permetran explorar-les amb el pas, sobretot a les persones amb cadira de rodes.

D'altra banda, el circuit tindr dos tobogans, un senzill i un doble, aquest ltim permetr que persones que necessiten companyia puguen usar-ho. A ms, el recinte comptar amb una corda de grimpar i una conillera, tub red que travessa el tals. Els talussos aniran
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana