Almassora: Tormo: 'Si el PP va rebaixar impostos en plena crisi, el PSOE i Ciutadans tamb poden'


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/11/196746_122326/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Almassora | General | 22-11-2020
Tormo: 'Si el PP va rebaixar impostos en plena crisi, el PSOE i Ciutadans tamb poden'

La portaveu del Partit Popular a Almassora, Mara Tormo, ha reivindicat a PSOE i Ciutadans la poltica de rebaixa d'impostos a famlies i autnoms com la millor frmula per a afrontar un 2021 que es preveu especialment crtic en el pla econmic.
Durant el mandat del Partit Popular a Almassora, patim una crisi de categoria que afrontem amb les poltiques de rebaixa de pressi fiscal a les famlies i autnoms. Sempre hem cregut que la millor frmula per a afrontar un escenari crtic en l'econmic era injectar els estalvis en la butxaca dels ciutadans, perqu ells sn els millors gestors i sn els que generen amb el seu consum, riquesa i oportunitats.
En aquest sentit, ha defensat la portaveu del PP en la localitat, ens enfrontem a un moment crucial, ja que a la desacceleraci que des de 2019 ja s'advertia, se suma ara una pandmia que ha accelerat la descomposici del teixit productiu. I s a la nostra m atallar-ho amb mesures de suport fiscal directes.
Aix les coses, noms esperem que hi haja la convicci i esfor que mereix una situaci d'aquestes caracterstiques. Nosaltres intentem generar el mxim estalvi reduint l'IBI un 24,4%. L'impost ms oners per a tota la poblaci es va retallar de manera drstica i a aix tamb sumem una rebaixa del 10% de l'Impost de Vehicles de Tracci Motor (IVTM), que alleujara, especialment, als qui es guanyen la vida amb un mitj de transport.
Per a la portaveu del PP, van ser accions que defensaven un model, el de la rebaixa fiscal, que hui continua sent vlid i que reivindiquem que s'aplique. Sobretot, ha declarat la regidora, quan PSOE i Ciutadans no tenen despeses en festes, han rebut donacions annimes i s'han trobat amb subvencions que han sigut retornades per collectius. s el moment d'injectar aquests estalvis en els nostres vens abans que siga massa vesprada.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana