Almassora: El PP exigeix en el Congrs la inversi per a la caserna d'Almassora


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/11/196794_122370/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Almassora | General | 30-11-2020
El PP exigeix en el Congrs la inversi per a la caserna d'Almassora

El Partit Popular exigir en el Congrs la inversi necessria en l'any vinent per a poder afrontar la construcci d'una nova caserna per a la Gurdia Civil. El projecte s una demanda histrica del municipi que ha de donar estabilitat a un servei prioritari per a la nostra localitat com s el de la seguretat. Prolongar per ms temps aquesta inversi s abandonar a uns professionals l'activitat i el servei dels quals s bsic per a Almassora.
El treball que est desenvolupant el nostre diputat nacional, scar Clavell, i els nostres representants al Senat, amb Salom Pradas al capdavant de la secretria general, s bsic per a elevar les demandes que a nivell local considerem prioritries. I, sense cap dubte, la construcci d'una nova caserna ho s.
Jos Claramonte, regidor del PP en la localitat, ha reivindicat la inversi en 2021 per a un projecte que l'alcaldessa hauria de reivindicar davant els seus en lloc de guardar silenci i acatar un cstig injust. La falta de lideratge de l'alcaldessa i el seu escs predicament entre els seus es tradueix en aquestes prdues que haurien d'impedir-se. La caserna s una infraestructura necessria i des del PP li tendim la m perqu se sume a la nostra esmena i la reivindique davant els seus companys de fila. Nosaltres li donarem suport com a alcaldessa perqu aconseguisca la inversi que mereix Almassora.
Els Pressupostos Generals de l'Estat que ha presentat Pedro Snchez neguen a Almassora un inversi per a la caserna de la Gurdia Civil el prxim exercici. El PP, a travs del Grup Parlamentari en la Cambra Baixa, ha presentat una esmena a fi d'aconseguir la inversi necessria per a aconseguir la infraestructura. Nosaltres la defensarem. Esperem que el PSOE i Ciutadans, que governen a Almassora, tamb la recolzen i secunden. s una iniciativa en benefici d'Almassora.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana