Almassora: El PP exigeix recuperar l'excellncia sanitria que el PSOE ha desmantellat a Almassora


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/12/196974_122519/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Almassora | General | 26-12-2020
El PP exigeix recuperar l'excellncia sanitria que el PSOE ha desmantellat a Almassora

El Partit Popular d'Almassora ha reclamat al PSOE que recupere l'excellncia sanitria que durant cinc anys ha desmantellat. Privar als nostres vens d'aquells recursos que lluitem per aconseguir exerceix un flac favor sobre la ciutadania que hui, en plena pandmia, ha vist com es retallaven serveis vitals.

Silvana Rovira, regidora del PP a Almassora, ha reivindicat el mxim esfor per a recuperar aquells recursos que aconseguim i que l'esquerra ha anat retallant any rere any. Les especialitats mdiques del Centre Sanitari Integrat de Po XII van comenar a patir aquestes tisorades durant el passat mandat i van patir un colp letal en aquest exercici.

Aquelles metes que ens havem marcat amb l'objectiu de garantir als vens recursos que evitaren el seu trasllat a centres mdics de Castell s'ha perdut en aquests anys. I el PSOE, lluny de lluitar per recuperar aquestes prestacions justifica les retallades i empara les mitjanes que castiguen a Almassora.

En efecte, ja no sols el CSI Po XII ha vist retallat la seua cartera d'especialitats i serveis. A la platja, els vens que reclamen des de fa anys un servei sanitari tot l'any han vist com en tres anys s'han quedat sense el consultori mdic que prestava serveis d'infermeria i atenci de medicina general.

De parar atenci durant els mesos d'estiu de dilluns a divendres, el PSOE va iniciar una croada contra aquest recurs sanitari que va retallar en horari d'atenci i perode de prestaci mdica fins al punt que enguany van decidir tancar-lo.

Rovira anuncia que, tal com advertim en el debat del pressupost, continuarem exigint els recursos que mereix la nostra poblaci i que el PSOE retalla i limita. No podem permetre que l'excellncia sanitria que tant d'esfor ens va costar aconseguir, ara es convertisca en

cstig perqu l'esquerra, en lloc de defensar als vens es dedica a justificar les consignes poltiques del PSOE.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana