Almassora: El PP apella a la responsabilitat per a frenar el pic de contagis que Sanitat alerta a Almassora


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/12/196979_122524/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Almassora | General | 29-12-2020
El PP apella a la responsabilitat per a frenar el pic de contagis que Sanitat alerta a Almassora

Almassora ha registrat en les ltimes setmanes un increment del nombre de contagis tal com adverteixen les dades facilitades per la Conselleria de Sanitat. Des del Grup Municipal del PP d'Almassora, Mara Tormo, apella a la responsabilitat de la poblaci per a aplanar una corba que Sanitat situa en 650 contagis, 73 positius en els ltims 14 dies i 8 vctimes mortals.
Cuidar de cadascun de nosaltres s cuidar de tota Almassora. Per aix, en un moment crtic per les dades registrades per la Conselleria de *Sanitat, s fonamental ser responsables, aplicar prudncia i sentit com per a garantir que aquest pic que estem registrant es cont i es reverteix, ha assenyalat Mara Tormo, portaveu del PP a Almassora.
La regidora considera que totes les accions que puga emprendre l'Ajuntament d'Almassora per a garantir la salut dels nostres vens sn, en aquests moments, prioritries. En efecte, tal com ha considerat la portaveu del PP a Almassora, la vida dels nostres vens s l'nica cosa que importa i per a protegir-la s'han d'emprar tots els mitjans a nostre aconseguisca tots els nivells.
Aix les coses, ha assenyalat la lder del PP en la localitat, des del PP estarem al costat de qualsevol mesura que PSOE i Ciutadans emprenguen per a blindar la salut dels nostres vens. I ho farem com hem fet des del minut zero d'aquesta pandmia, perqu en una situaci com la que estem vivint s obligatori treballar tots, bra a bra, per a garantir que la salut dels nostres vens est protegida.
En aquest sentit, el PP fa una crida a PSOE i Ciutadans perqu qualsevol mesura que adopten en llaures a revertir aquest pic de contagis que estem patint tindr el nostre suport. Hem reclamat la reobertura del consultori de la platja, reclamat la volta de les especialitats mdiques al CSI Pius XII i exigit la mxima inversi per als professionals mdics que ens assisteixen en el centre de salut del carrer Sant Pere i en Pius XII. Esperem doncs que els recursos econmics que durant aquests mesos s'han estalviat com a conseqncia de suspensi d'actes festius, culturals, socials o de qualsevol altra ndole es dediquen a atendre aquesta necessitat que en aquests moments s una absoluta prioritat.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana